expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, May 6, 2015

Harga loose piece DX & Charms 2015

Salam semua.. Alhamdulillah DX Lingerie dan Charms semakin hari semakin mendapat sambutan ramai. Terutama sekarang musim wedding dan berpantang lepas bersalin. Tak lama lagi nak Raya pula! Memang DX dan Charms sentiasa mendapat sambutan hangat. Lagi orang kata mahal, lagi ramai sebenarnya yang mampu memiliki pakaian dalam magic ni. Investment sekali seumur hidup untuk pakai sampai bila-bila. Nak, 1000 daya rite? =) Ada yang tanya if taknak beli 1 set boleh ke? Boleh sangat-sangat all jelitawan here! But harga loose piece agak tinggi sedikit banding beli 1 set. Macam beli McDonalds juga. Beli set lagi murah banding beli 1 by 1. Tapi entry ni saya paparkan harga loose piece untuk Dx dan juga Charms. Untuk harga pakej boleh tengok SINI.



Nak wat pembelian atau nak try fitting dulu jangan malu, jangan segan roger je saya di 016-9561764. Nak call/sms/wasap pun no problem.


Misya : Rahsia keyakinan wanita bermula dari pakaian dalam.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...