Ombak Bergigi review blog saya!

Salam... Wah ini bukan ombak sebarang ombak ni. Ombak rindu pun bukan. Hehe. Tapi Ombak Bergigi! Perghhh hebat betul nama blogger ni. Huhu. As u all know saya menang segmen review by Ombak Bergigi ni sebelum ni. So entry beliau review blog saya dah pun keluar. Nak tengok apa kata beliau about my blog? ;)))

Klik gambar untuk paparan penuh
Huhu jangan cemburu sayang.. Sebab akak bukan model lagi dah sekarang. Now hanya jadi mentor dalam my biznes. Nak jadi model ni bukan senang. Usaha dan displin yang kuat pasti berjaya. Bukan kata modelling, apa jua bidang pun sama. Tq so much for this review. And also bantu promote my product by Elken. Jom-jom sape nak jadi model testimoni my produk klik SINI!


Misya : Gigiku ber'braces'.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts