Wow! Artis popular menggayakan DX & Charms dalam Eh Magazine!!!

Wow! Bukan sebarang pakaian dalam.. DX & Charms by Elken... Satu penghormatan buat DX & Charms apabila artis dan selebriti tanahair memperagakan lingerie yang sangat mempersonakan ini. Its not brand cikai yang suka-suka hati harganya dikatakan agak mahal. Jom view wajah-wajah artis popular like Siti Saleha, Sharifah Sakinah, Kilafairy, Anzalna, Wan Sharmila dan ramai lagi menggayakan DX dan Charms memasing dalam pelbagai fashion. Boleh beri idea untuk anda bergaya depan suami tersayang!=) Huhu.. Nak tahu camne gaya dan pendapat mereka tatkala merasai helaian DX & Charms yang super marvelous ni? Lets check it out! Eksklusif by Eh! Magazine... 





















Misya : Orang dah cantik lagi nak cantik. 

Comments

  1. anzalna je sopan sikit
    lain mcm model lingerine je =.=

    ReplyDelete
  2. maaf jujur saya katakan,sikit pun tak membanggakan pabila lihat artis melayu mengayaykan pakaian dalam macam itu.memalukan

    ReplyDelete
  3. @Ummul Azkee TQ atas komen profesional awak ya jelitawan. :)

    ReplyDelete
  4. @MG schmidt Yes i love anzalna too. DX & Charms mmg sejenis lingerie. =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts