expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, June 9, 2015

Melantak ketam telur masin di Sara Thai Seafood

Salam. Another outstation time.. This time di Kuantan, Pahang pula. Urusan kerja tau.. huhu. Nak story kisah makan-makan kat sini. Tak sangka area sini kaya dengan macam-macam restoran seafood. Perghh memang heaven la! Tapi ada 1 tempat ni highly recommended la. Sara Thai Seafood. Tak jauh dari Swiss Garden Hotel tempat saya stay. 1st time saya sorang makan sekor ikan plus sekor ketam besar! Wakakaka selera gajah betol kali ni. Jom lantak! Hihihi.



Restoran ni kalau menghala ke Kuantan dia belah kiri. Dalam 500m je sebelum Swiss Garden Beach Resort & Spa. Sangat besar, selesa, bersih dan sesuai untuk semua golongan peringkat umo. Nak duk bersila, duk bawah, duk berdua di bawah pondok kecil sume ada. Tryla singgah if datang ke Kuantan.

Total tak sampai RM80.00 untuk 4 orang makan. Agak murah juga.

Ikan Bakar Petai...

Menu special Ketam Telur Masin dan Ikan Bakar Petai. Kecur liur kot dengan 2 menu nih! Wajib rasa tau. Alhamdulillah kekenyangan bangat sihhh..


Misya : Sangat suka ketam walaupun susah nak makan.

5 comments :

Nadia Johari said... Reply To This Comment

pergh mengancam tengoknya..

Maisarah Humaira said... Reply To This Comment

Nampak menarik dan sedap !

Jemput singgah http://www.maisarahsidi.com/2015/06/madeena-skincare-by-helenz-signature-hilangkan-jerawat.html

:)

Delimasari said... Reply To This Comment

sedapnyer

meiliya asum said... Reply To This Comment

salam.menarik dan mengancam menu tu..
tp nk ty..awk ke Kuantan ni bila?tahun ni jgk ek?sbb nk ty hotel yg awk stay tu..mcm nk g honeymoon kot ke sana..sy tggl kt kl..nk tau rate harga terkini dan kwsn sekitarnya..best tak??/tmpt mkn dh bleh target dash..
thank you.liya

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@meiliya asum Ok nanti saya update entry tentang hotel tu..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...