Senarai Peserta Segmen Blogwalking Misya sempena Ramadhan

Salam semua. Haa dah join segmen saya ni? Kalau belum sila kilk banner bawah ya. Senang je cara-caranya. Apa-apa pun jom kita blogwalking beramai-ramai ke semua blog peserta yang sudi luangkan masa join segmen simple saya ni. TQ so much buat anda semua!=)



19. Karen22
29. Athirah

Siapa belum join jemputlah join. Saya buka penyertaan hingga 3 Julai 2015. Ada seminggu lagi tempoh untuk anda join. Nak saya blogwaking blog anda, mai join segmen ni dulu naaa... Selamat Berpuasa.=)


Misya : Rindu jalan-jalan kat oversea.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts