expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, July 9, 2015

Make-up artist, Nora puji DX Lingerie!

Salam. Ahha sape dah pakai pakaian dalam pemulihan bentuk badan DX Verve from Elken? Belum lagi?? Why?? Alangkah ruginya anda tak mencuba dan feel kesedapan DX Lingerie ni. Huhu. Bukan orang biasa je yang akan suka malah bekas make-up artist yang terkenal iaitu Kak Nora; pernah make-up wedding Wardina Safiyyah dan Ziana Zain pun mengakui kehebatan DX Lingerie! Saya berpeluang ke rumah Kak Nora yang sangat sporting ni untuk mendapatkan feedback dari beliau. Bukan senang nak jumpa orang yang pernah popular one time ago. Now Kak Nora memiliki perniagaan makanan sendiri. Memang business woman yang sangat berjaya tapi tetap humble. Tq Mummy for your support!=)





Sape nak juga boleh wasap saya 016-9561764. FREE TRIAL OK!=)


Misya : Suka artis yang tak sombong.


No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...