expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, July 15, 2015

Marvelous pavlova from Elynn Nordin!

Salam semua. Wah lagi sehari je nak raya!! huhu.. Dah ready ke nak raya?;) Bila raya je mesti benda paling utama adalah makanan! Huhu. Sape suka pavlova kat sini? Saya adalah salah sorang penggemar pavlova. Actually saya bukan pemakan buah-buahan. Tapi kalau didatangkan dalam bentuk pavlova, comfirm takkan berhenti mengunyah! Huhu.. If anda tak pandai wat sendiri atau takde masa nak wat, boleh tempah pavlova yang marvelous macam kat gambar bawah ni dengan Elynn Nordin. 1st time tengok kat fb beliau terus terliur nak beli! Serius sangat lazat dan berbaloi dengan harga. Yang best ada perisa coklat juga. 

Yang saya order ni pavlova biasa saiz besar. Ada juga dijual dalam pek kecil. Boleh COD tau! Tapi depends pada Elynn la dia lalu ke tidak kawasan rumah anda semasa penghantaran dibuat.

Nak order bolehlah terjah fb Elynn di SINI. Disebabkan pavlova yang sedap dan servis bagus so saya bantu promote produk beliau kat blog saya ni. Takde amik pape komisen pun. Apa salahnya kan bantu rakan berniaga.. Selamat berpavlova!=)


Misya : Feveret forever- apple juice.

3 comments :

Dayana Zahari said... Reply To This Comment

Menarik sangat!!

Dayana Zahari said... Reply To This Comment

Misya jemput join segmen dayana, salah satu hadiah is perfume Next UK

http://www.dayanazahari.com/2015/07/segmen-kuih-raya-kegemaran-saya.html

sya mimie said... Reply To This Comment

Teringin btul nk merasa pavlova.. Nk buat blm berkesempatan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...