Segmen Blogwalking Lepas Raya!

Klik untuk join
Nak tag Farah Waheda.. Sebab beliau antara pembaca dan pengomen setia blog saya. ^_^ Kisah raya yang takleh dilupakan? I think masa kecil kot saya pernah collect duit raya almost RM500! Masa tu kira dah banyak giler dah tu! huhu.. Alhamdulillah now bagi duit raya kat budak-budak pula.=)

Comments

  1. terima kasih Cik Misya kerana sudi tag Farah...In Shaa Allah, akan cuba untuk join segmen ini...

    ReplyDelete
  2. Thanks join ! Wow 500 banyak tuuu. Masa kecik2 dah sampai 100 pun happy kemain tauu. Inikn pulak 500.

    ReplyDelete
  3. goodluck!

    aah..budak2 kecik mmg boleh dpt rm500 duit raya..anak ena baru umur 2 tahun plus, syawal belom abe, duit raya dh rm600 lebih..hee

    ReplyDelete
  4. goodluck!

    aah..budak2 kecik mmg boleh dpt rm500 duit raya..anak ena baru umur 2 tahun plus, syawal belom abe, duit raya dh rm600 lebih..hee

    ReplyDelete
  5. Ehem ! , Emma join segment ni jugak :)
    Selamat Hari raya :)

    http://emmadianastory.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  6. wah.. best tu.. RM500.. kaya!
    saya pula ada 2 kisah yang mmg xdpt lupa spjg raya 2015 ni

    baca lagi di sini: segmen blogwalking lepas raya

    ReplyDelete
  7. jalan2 dri segmen yg sama..done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    wah best la pernah dpt sampai rm500...

    ReplyDelete
  8. Dari segmen yang sama
    http://atrix96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
    selamat bersegmen

    ReplyDelete
  9. Dari segmen yang sama... シ

    http://zarachingu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html?m=0

    ReplyDelete
  10. dulu seronok kumpul duit raya...round merata....hehehe...nostalgia sungguh...

    Salam Aidilfitri....Sal follow sini...

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yang sama dn follow sini :)
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yg sama dn follow sini..

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen yg sama dn follow sini..

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  14. salam..singgah cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  15. dtg dari segmen yg sama :)

    http://www.naniena.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  16. Datang nak beraya , ada orang tak ? hehee
    btw dari segmen yana sama. All the best !!

    http://theathra.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  17. Salam Aimi..Kak Lya singgah beraya kat sini ... Jom singgah teratak kecil Kak Lya ya .. http://www.akifimtiyaz.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  18. blogwalking dri segmen yg sama.
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  19. Hi qila singgah sini wuhuw! Happy blogwalking ehehe sebab qila pun masuk segmen ni juga heeee~

    ReplyDelete
  20. salam aimi, selamat bersegmen, jemput singgah blog kt

    http://dsupermama.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-selepas-raya.html

    ReplyDelete
  21. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  22. Azri singgah dari segmen yg sama. #SalamEidMubarak #2230

    http://mujahidsiswa.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  23. goodluck sis :)

    http://inspiritofdays.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  24. Salam & hye Aimi.. Singgah sini dari segmen yang sama.
    http://sayeshukepink.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  25. HAii..
    Dari segmen yg sama...

    http://lyalee.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  26. HAii..
    Dari segmen yg sama...

    http://lyalee.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  27. kita di segmen yg sama..

    http://juraidahrahman.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  28. Segmen dah tamat. jom jalan blog peserta lain pulak:) hehe
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2015/08/tamat-segmen-blogwalking-lepas-raya-now.html

    ReplyDelete
  29. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts