Viewers cecah 1 juta!!!

Salam semua. Aduhai nak dekat raya ni makin busy pula sampai tak nyempat nak hapdet entry. Sedar tak sedar tak disangka blog saya telah mencecah 1 juta viewers!!! OMG macam tak percaya jek! Huhu.. Wah kalau dalam bentuk duit comfirm makcik kayo! Hehehe... 

Nasib baik sempat screenshot! Nice number.. 1000001!!! Manyak ong wooooo...;)

Sejuta satu! Memang rare! Hehehe


Alhamdulillah ada juga yang sudi menjengah dan membaca segala coretan saya melalui blog ini. Terima kasih buat para blogwalkers, stalkers, haters dan readers yang menyumbang angka viewer 1 juta untuk www.aimisyahirah.com ni. Huhu baru 1 juta je kot. Yang blogger fofuler lain dah cecah berjuta-juta lemon viewers tak kecoh pun. hehehe. Saja nak share kegembiraan saya dengan anda semua. Thanks again! Saya sayang kamu semua!=)


Misya : 

Comments

  1. singgah jenguk sini. lama xdtg..hehehe..
    btw selamat hari raya in advance! XD

    ReplyDelete
  2. saya selalu singgah sini senyap2 :p

    ReplyDelete
  3. Tahniah. doakan ain pulak yang ntah bila nk cecah jutaan ni. huhu

    ReplyDelete
  4. Tahniah. doakan ain pulak yang ntah bila nk cecah jutaan ni. huhu

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah tq semua! Hope uols pun sukses dalam blogging juga. Salam aidilfitri..=)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. Tahniah.. Itu pn dh buat rsa happy kn..

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts