expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, July 14, 2015

Viewers cecah 1 juta!!!

Salam semua. Aduhai nak dekat raya ni makin busy pula sampai tak nyempat nak hapdet entry. Sedar tak sedar tak disangka blog saya telah mencecah 1 juta viewers!!! OMG macam tak percaya jek! Huhu.. Wah kalau dalam bentuk duit comfirm makcik kayo! Hehehe... 

Nasib baik sempat screenshot! Nice number.. 1000001!!! Manyak ong wooooo...;)

Sejuta satu! Memang rare! Hehehe


Alhamdulillah ada juga yang sudi menjengah dan membaca segala coretan saya melalui blog ini. Terima kasih buat para blogwalkers, stalkers, haters dan readers yang menyumbang angka viewer 1 juta untuk www.aimisyahirah.com ni. Huhu baru 1 juta je kot. Yang blogger fofuler lain dah cecah berjuta-juta lemon viewers tak kecoh pun. hehehe. Saja nak share kegembiraan saya dengan anda semua. Thanks again! Saya sayang kamu semua!=)


Misya : 

8 comments :

Cik Balqis said... Reply To This Comment

singgah jenguk sini. lama xdtg..hehehe..
btw selamat hari raya in advance! XD

Ct Noraishah said... Reply To This Comment

owwhh.. tahniah2 ;;.

Sally Samsaiman said... Reply To This Comment

yeay! tahniah ye!!

emma diana said... Reply To This Comment

saya selalu singgah sini senyap2 :p

AinAthirah Anuar said... Reply To This Comment

Tahniah. doakan ain pulak yang ntah bila nk cecah jutaan ni. huhu

AinAthirah Anuar said... Reply To This Comment

Tahniah. doakan ain pulak yang ntah bila nk cecah jutaan ni. huhu

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

Alhamdulillah tq semua! Hope uols pun sukses dalam blogging juga. Salam aidilfitri..=)

sya mimie said... Reply To This Comment

Alhamdulillah.. Tahniah.. Itu pn dh buat rsa happy kn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...