expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, August 10, 2015

DX Beauty Journey by Misya in 3 languages!

Salam semua.. Haa ingat lagi saya pernah war-warkan saya di invite untuk sesi photoshoot sebagai salah seorang model Beauty Journey untuk perkongsian kehebatan DX Lingerie?  Actually dah lama fotonya keluar cuma tak sempat nak update dengan anda semua. Alhamdulillah dapat berikan pose yang terbaik dan kisah saya sebagai pengguna DX Lingerie diterjemahkan ke dalam 2 lagi bahasa selain Bahasa Melayu iaitu English dan Mandarin. Hope perkongsian saya tentang rahsia saya kekal langsing dan sembuh dari masalah tulang belakang membengkok dapat menjadi inspirasi untuk anda di luar sana yang alami masalah yang sama macam saya.. Bukan sekadar wanita atau gadis Melayu malah bangsa lain pun boleh gunakan testimoni saya sebagai rujukan. =)


Boleh baca SINI kisah di sebalik tabir sesi photoshoot ini.

Malay version

Mandarin version

English Version

By the way saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih buat company Elken Sdn. Bhd. yang beri peluang kepada saya terlibat dalam sesi photoshoot Beauty Journey ni. Bukan senang nak dapat peluang sebegini oleh syarikat direct selling gergasi No. 1 di Malaysia! Alhamdulillah berada di company yang betul, produk yang superb, budaya yang baik dan memberi pulangan berbaloi-baloi. Nak tahu details tentang DX Lingerie? Jangan segan-segan wasap/call saya di 016-9561764. Free fitting & free consultation!


Misya : DX bukan sekadar pakaian dalam.

2 comments :

Nazlee Ismail PCL said... Reply To This Comment

Tahniah, semoga perkongsian tentang rahsia kekal langsing dan kesembuhan masalah tulang belakang membengkok dapat menjadi inspirasi kepada semua pembaca .

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Nazlee Ismail PCL TQ PCL! Lama tak nampak PCL.=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...