Loose Piece DX/Charms boleh bayar ansuran AEON!

Salam semua!!! Berita baik!! Disebabkan kehebatan DX & Charms tanpa henti, maka ramai bertanya-tanya boleh tak beli loose piece secara ansuran AEON. Sebelum ni memang tidak dibenarkan sama sekali. Wajib ambil pakej baru boleh ansuran melalui AEON. But Alhamdulillah baru-baru ni company mengkhabarkan loose piece pun dah boleh buat instalment!! Syukur sangat-sangat. Saya dan para dealer lain yang masih aktif memang dah lama menantikan berita baik ini. Sebab ramai customer dah pernah beli set pakej then just nak add-on loose piece cuma tak mampu nak beli via cash/credit card. So, now anda berpeluang memiliki DX/Charms walaupun loose piece!! takpe, beli sikit-sikit nanti dapatlah 1 set!=)   


Harga Cash DP adalah harga ahli secara tunai. If nak guna kemudahan AEON Credit wajib register ahli RM79.50 sebagai syarat. Ezy Pay adalah via credit card 0% interest. Bagi tempoh AEON instalment depends produk apa yang nak dibeli. Instalment sudah termasuk interest 1%. Tetapi tawaran bayaran ansuran ini terhad sehingga 25 September 2015 sahaja!!! So, jangan tunggu lagi. Cepat-cepat hantar kepada saya apa yang diperlukan untuk apply AEON di bawah. Senang saja.. 

Untuk yang bekerja : Ic copy, payslip 1 bulan, bank statement dan epf statement/surat pengesahan majikan (jika ada).

Untuk yang berniaga : Ic copy, salinan SSM, bank statement company 3-6 bulan, bank statement personal 1 bulan.

Untuk agen insurans : Ic copy, statement komisen 3 bulan, bank statement 3 bulan, epf statement jika ada.

Tidak bekerja/suri rumah/ student/blacklist : Ngeeee this one special case.^^ Memang kena cash/credit card. Sometimes bad payment boleh try apply lagi.


Hope info saya ni dapat membantu anda merasai kenikmatan memakai DX/Charms yang superb ni. Info lanjut jangan segan-silu contact saya seperti berikut :


Kalau saya terlambat reply anda, jangan risau saya tetap akan reply. Cuma sometimes tengah ada urusan yang tak dapat dielakkan. Saya sayang semua customer saya. Lets shopping!=)


Misya : Sudah ada 5 set.

Comments

Popular Posts