expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, August 6, 2015

Original Raw Cushion Foundation from GoShop

Salam. Hola! Shopping kat GoShop lagi.. Hehe.. Last time saya pernah beli bedak foundation di GoShop juga tapi jenama Laneigh. Boleh tengok kat SINI. Kebetulan Laneigh punya dah nak habis maka saya ingat nak beli yang baru tapi nak try brand lain pula. Buka channel GoShop then ternampak Original Raw Cushion Foundation ni. Harganya lebih murah banding Laneigh. 2 set siap refill hanya RM169.00 jek! Saya survey-survey juga kat web ternyata GoShop sangat murah. Apa lagi, jom shopping!

Inilah dia Original Raw Cushion Foundation.. Servis GoShop memang cepat dan puas hatilah. Excited nak pakai sebab since pakai Laneigh ramai tegur saya pakai apa untuk jaga kulit. Tak make-up tebal-tebal pun tapi wajah nak glowing dan fresh. Alhamdulillah diberi kulit yang bersih, senang nak jaga.


Macam Laneigh juga, Original Raw disapu sebagai alas mekap a.k.a bedak asas. Tak perlu topup bedak-bedak lain just tambah pakai eyeliner, celak sikit then lipstick. Siap! Tahan lama juga Original Raw ni. Berbaloi lah dengan harga cuma lama-kelamaan saya lebih suka Laneigh sebenarnya banding Original Raw ni. Especially part bau Laneigih lebih menyegarkan. Original Raw ok juga sebab harga lebih rendah banding Laneigh. Apa-apa pun saya tetap puas hati sebab produk GoShop memang berkualiti! Ada TV, boleh beli!


Misya : Benda best memang mahal.

26 comments :

Ajuya Rashid said... Reply To This Comment

macam best je..

aeinna Musa said... Reply To This Comment

ena singgah sini ye

nurerna hazwani said... Reply To This Comment

Singgah sini.

http://alongwawaerna.blogspot.com

Mia Liana said... Reply To This Comment

macam best je...

psssttt thanks join segmen nak url blog #17. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2015/08/senarai-url-blog-17.html

S.i.t.i H.a.j.a.r said... Reply To This Comment

hai dear, dtg singgah dr blog mia liana :)

Masenah Muhi said... Reply To This Comment

Salam dear,nk tnyr klow dua ada bekas,dua lg refill berapa ya,

Masenah Muhi said... Reply To This Comment

Salam

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Masenah Muhi Salam. Huhu harga dah siap tulis kat atas dear.. RM169.00 atau sila buka channel Astro GoShop nanti leh beli kat sana if ada perubahan harga. :)

Zurina Zulkefli said... Reply To This Comment

Kalau kulit muka jenis oily,ade jerawat dan parut ok x if pakai..teringin lak nak try..

Sahlawati Elias said... Reply To This Comment

Boleh x wassap saya nak mintak tolong belikan kat Goshop sbb i dah try tp sangat susah nak beli melalui Goshop 010 4365072

AngryMommy said... Reply To This Comment

saya ada 1 yg berbekas n 2 refill to let go, ada sesiapa berminat? x sesuai dgn i, muka i gelap.

cikgu huwaida said... Reply To This Comment

Nakkk!! Available lg x? Brapa?

AngryMommy said... Reply To This Comment

rm98, lhtee7788@gmail.com

niey co said... Reply To This Comment

ade lg ke ..sy nk

niey co said... Reply To This Comment

ade lh x

Unknown said... Reply To This Comment

Sis Guna Shade ape yer ?

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Unknown Huhu ada shade2 rupanya. Masa beli dia tak tanya pula kulit saya jenis camne n sesuai shade apa. tp saya dapat shade 23. Alhamdulillah oklah dengan kulit sy tak berapa gelap n tak berapa putih. just nice. :)

AngryMommy said... Reply To This Comment

rm98, shade 23, email i lhtee7788@gmail.com

zairatul shafika said... Reply To This Comment

Saya ada jual OriginalRaw 10 cushion foundation. Nak beli 1 foundation with casing boleh. Nak beli refill pon boleh. Whatsapp saya: 018-2320816 (ig: alaynazhouse)

Nurmujahidah Ismail said... Reply To This Comment

one day insya Allah.. amiin

Fatiha Umira said... Reply To This Comment

saya ad beli dekt goshop tpi nak let go sbb nk beli product lain..sy ad satu new compact + 1 new refill.. seal dia tak bukak lagi..shade in 21.. sy nak let go hanya rm90 sahaja..bole wasap sy 01112309894 😘

Nur Nada Wafirah Zainal said... Reply To This Comment

Ade lg ke? Klo adr sy nk la tp cod nmbor brape compact tu?

Ana Salimen said... Reply To This Comment

nak tanye.. original raw ni ape ingredients die ek? boleh x postkn gmbr ingredients yg kt packaging dia? tq

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Ana Salimen Saya tak ingat apa ingredients dia since saya punya dah habis digunakan. Boleh refer website goshop terus untuk info lanjut.

Nur Diyana Novelis Addin said... Reply To This Comment

Halal tak ingredient product ni?

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Nur Diyana Novelis Addin So far dinyatakan bahan yg digunakan adalah extract tumbuh-tumbuhan. Nak details maybe puan boleh hubungi personal GoShopper sendiri. InsyaAllah mereka boleh membantu.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...