expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, August 3, 2015

Thanks Kataubaid review blog Misya....^_^

Salam. Erm rasa cam dah lama tak di review. Almaklum tak  fofuler sangat hehe. So kena la rajin segmen macam segmen anjuran blogger Kataubaid ni. Saya blogger pertama di review hasil daripada penyertaan segmen tersebut. Simple review tapi tetap nak ucap thanks pada Ubai. Uols pun dialu-alukan singgah ke blog Kataubaid ni ya. Nak nampak lebih jelas apa yang Ubai review saya silalah klik SINI atau klik gambar screenshot di bawah.



Misya : Teringat pejuang Islam Khalid bin Al Walid.

3 comments :

Nieyl said... Reply To This Comment

wah!Alhamdulillah...
tu ada yg review tu kira fofular la tu =)

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Nieyl Huhu alahai nieyl, sebab join segmen maka dpt review. Hehehe

Nurfaezah Abdullah said... Reply To This Comment

bestnye kena review

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...