Thanks Kataubaid review blog Misya....^_^

Salam. Erm rasa cam dah lama tak di review. Almaklum tak  fofuler sangat hehe. So kena la rajin segmen macam segmen anjuran blogger Kataubaid ni. Saya blogger pertama di review hasil daripada penyertaan segmen tersebut. Simple review tapi tetap nak ucap thanks pada Ubai. Uols pun dialu-alukan singgah ke blog Kataubaid ni ya. Nak nampak lebih jelas apa yang Ubai review saya silalah klik SINI atau klik gambar screenshot di bawah.



Misya : Teringat pejuang Islam Khalid bin Al Walid.

Comments

  1. wah!Alhamdulillah...
    tu ada yg review tu kira fofular la tu =)

    ReplyDelete
  2. @Nieyl Huhu alahai nieyl, sebab join segmen maka dpt review. Hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts