expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, September 7, 2015

Anniversary Ke-2 Misya dan Ahmad...^_^

Salam semua. Alhamdulillah hari ni 7 September 2015 genaplah 2 tahun kami diijabkabulkan. Rasa macam baru semalam je kahwin. Hehe. Happy Anniversary to my hubby. Moga perkahwinan kami terus bahagia hingga ke Jannah, dilimpahi rezeki dan dikurniakan cahaya mata yang soleh dan soleheh. Amin.. Thanks for everything! Sayang Abg!

Awal pagi tadi saya wish dulu before pergi kerja. Tak sangka my hubby ni yang susah nak cakap sayang, hari ni reply ucapan penuh romantis sebegini. Huhuhu cair sat....^__________^ Bunga-bunga cinta gitu. Hihihihihi.. Thanks so much Abang untuk ucapan ini. My Mr. Perfect 10! ^_~



Misya : Syurga isteri di bawah telapak kaki suami.


2 comments :

Nadia Johari said... Reply To This Comment

happy anniversary aimi

Nurmujahidah Ismail said... Reply To This Comment

happy anniversary!! i really, muja ngn nik akan bolrh buat photoshoot every anniversary kitorang.. really hope.. :')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...