expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, September 7, 2015

Berazam blogwalking 5 blog setiap kali on dashboard!

Salam. Selamat Pagi semua! Isnin telah bermula sekali lagi. What a beautiful Monday. hehe mostly orang gelar Monday Blues rite? Why not kita tukarkan kepada Marvelous Monday seperti blog saya yang bernama Marvelous Misya ni? Hihihi. Orait just nak maklumkan saya ni jarang dapat blogwalking ke blog rakan-rakan saya. Sometimes rasa macam 'ter' sombong pula kan. Saya ni bukanlah bagus sangat berblogging. Ada masa baru saya update entry. Kalau takde masa tu, nak blogwalking pun rasa cam tak penting. 



So sebagai menghargai para follower saya insyaAllah saya berazam setiap kali on je dashboard blog saya, benda utama saya akan wat adalah blogwalking at least 5 blog teratas dalam dashboard saya. Siapa yang kebetulan update entry time saya on, beruntungla kot saya akan blogwalking dan pastinya saya akan tinggalkan komen dalam entry anda. InsyaAllah.. Hope azam saya ni saya dapat lakukan sungguh-sungguh. Sebab saya rasa bersalah pula ada ramai pembaca setia yang sudi singgah dan komen entry saya tapi saya jarang wat demikian. Taknaklah jadi macam sesetengah blogger dah popular, follower menimbun, hanya berharap orang datang komen entry mereka tapi mereka jarang or maybe tak pernah jenguk blog orang lain apetah lagi tinggalkan komen. Jadi blogger ni kadang dah macam artis. Kenalah berbaik-baik sesama rakan blogger. InsyaAllah... Saya akan cuba sentiasa perbaiki apa kelemahan dan kekurangan sebagai blogger. Love uols! Muah!


Misya : Kawan sejati sukar dicari.

9 comments :

beat said... Reply To This Comment

betui2...niat nk amik ilmu/info.bleh gk pahala

Sheila Adziz said... Reply To This Comment

bw sis.... Allah Ya Rahman Ya Rahim Ya Jaami'....

aiman mania said... Reply To This Comment

haiii..jagan lupa bw ke blog saya jugak..hahahahhaa ^^
salam kenal !

Athirah Diyana said... Reply To This Comment

wah! azam yg bagus. at least BW jugak. hehe. ;)

Asha Lya said... Reply To This Comment

Thanks aimie sudi singgah blog lya

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

Alhamdulillah tq support.. InsyaAllah saya akan cuba singgah di blog anda semua.=)

Raihanah Ahmad said... Reply To This Comment

boleh singgah blog saya juga http://vitamin-cerdik.com

Nadia Johari said... Reply To This Comment

good luck aimi

Nurmujahidah Ismail said... Reply To This Comment

muja pun pernah berazam begitu dlu.. nak kena start balik ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...