expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, September 1, 2015

Cantik tak cookware ni? Saya nak bagi PERCUMA!

Salam semua. Good news!!! Setiap kali saya sharing produk dengan customer pasti akan keluar soalan takde freegift ke? Takde hadiah percuma ke? Ahha kali ni kami bermurah hati memberikan anda hadiah percuma bernilai hampir RM400 dengan setiap pembelian pakej DX/Charms Lingerie atau Biopure (Water treatment)!!! Apakah itu??? Hoyeahhhh kami nak bagi set cookware yang sangat cantik dan berkualiti bernilai RM399!!! Seronoknya!! Masak-memasak menjadi semakin mudah dan ceria.. Hehehe...

Apa kelebihan cookware ni? Yang paling penting dia tahan suhu sejuk atau panas. If anda simpan dalam freezer then terus panaskan atas api, cookware ni takkan pecah ok! 

Uols bukan setakat dapat 1 malah 2 set berserta penutup dan senduk! Adoiii ruginyar tak grab!

Nice kan?? Saya dah ada. Anda bila lagi?;)


Inilah kelebihan cookware ni.. Buat para ibu dan isteri yang suka memasak, jangan lepaskan peluang dapatkan cookware mahal percuma ni. Yang belum kahwin pun boleh hadiahkan mak atau bakal mak mertua! [Tips ambil hati bakal mertua];) 

Camne nak dapatkannya??Jom dapatkan rangkaian produk Elken segera dari saya!!! 




Senang je hanya perlu wasap 016-9561764 untuk info lanjut. Promosi terhad sehingga 17 September 2015. Alamak dah nak tamat!!! Laju-laju wasap saya!!! Sihat, cantik, langsing, dapat hadiah percuma!


Misya : Benda free rugi tak grab.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...