expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, September 23, 2015

LD Venus berwajah baru | Rawat masalah hormon wanita

Salam semua.. Before this saya pernah story tentang 1 produk luar biasa bernama LD Venus dalam entri INI. Produk ni memang special untuk kaum wanita sebab berkait rapat dengan sistem peranakan atau rahim. Sebab rahim merupakan kilang utama pengeluaran hormon dalam tubuh wanita. So, kalau kilang problem for sure sistem dalam badan jadi problem. Sebab tu terjadinya macam-macam masalah wanita. Khasiat LD Venus boleh baca di SINI. Apa saya nak story kali ini adalah  LD Venus kini berwajah baru! Lebih fresh dan ceria pembungkusannya. Saya suka sangat!^^

Tarra..........!!! Introducing you a new packaging of LD Venus!! Nice tak? Warna purple pink dan putih yang menawan. Pack yang lebih padat dan kemas. Like it so much!

Sangat attractive! Wat saya terpanggil-panggil untuk mendapatkannya. Nak buang kotak pun sayang. Hehehe..


Ini packaging lama.. Agak besar so kadang susah nak dibawa kemana-mana.


Keadaan di dalamnya.. Tersusun rapi. Macam tabung uji di makmal je rupanya. hehe.. 



Rasanya masih sama. Sangat sedap ala-ala lemak madu lebah. Alhamdulillah saya sendiri pengamal LD Venus banyak perubahan saya alami. Selera makan saya diperbetulkan, berat badan capai BMI ideal (no more underweight), kulit makin bersih dan anjal, senggugut hilang, period pun teratur dan membantu mengawal emosi saya. Semua wanita wajib amalkannya!

Harga sekotak RM180 sahaja! Ada 20 tiub, sehari ambil 1 sahaja pun dah ok. Time period tak perlu ambil. Ibu-ibu yang tengah berpantang elok amalkan sebab dia mengecutkan rahim dan mengembalikan keremajaan anda. Plus part-part 'tut' pun direpair supaya lebih ketat dan rapat..;))[kena tanya suami memasing. Ahakss]


Ada promosi beli pakej 9 kotak dapat sekotak lagi free!! Adoii bekalan untuk 10 bulan!! Dan yang paling best kalau beli sekarang hingga 13 Oktober 2015, uols boleh claim freegift di SINI dengan hanya bayar RM1.00 sahaja!!! OMG nak jugakkkkkk!!! Jom wasap saya di 016-9561764


Misya : Emosi stabil.

3 comments :

asma saili said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
aya Ibrahim said... Reply To This Comment

Slm sis...jual lg ke produk ni?

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Aya Ibrahim : Yes masih jual.. Bole wasap 016-9561764

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...