Melaram dengan Neelofar Hijab...

Salam. Wah baru-baru ni my officemate bawa berdozen-dozen hijab jenama Neelofar. Ala yang pelakon popular Neelofa keluarkan tu...:p Serius! Huhu.. Apa lagi, saya pun borong lah berhelai-helai. Kain dia sangat selesa dan lembut,  Instant and look glamour sebab ada blink-blink di hujung hijab. Macam-macam warna saya beli nak match dengan baju. hehe.. Untuk entry ni saya share Neelofar hijab warna Emerald Green dan Purple. Memang best!








Haha yang kelakarnya bila semua officemate beli dah 1 ofis semuanya pakai Neelofar Hijab. Hehe. Semangat lagi nak wat koje!


Misya : Support bisnes kawan.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts