expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, September 30, 2015

Melaram dengan Neelofar Hijab...

Salam. Wah baru-baru ni my officemate bawa berdozen-dozen hijab jenama Neelofar. Ala yang pelakon popular Neelofa keluarkan tu...:p Serius! Huhu.. Apa lagi, saya pun borong lah berhelai-helai. Kain dia sangat selesa dan lembut,  Instant and look glamour sebab ada blink-blink di hujung hijab. Macam-macam warna saya beli nak match dengan baju. hehe.. Untuk entry ni saya share Neelofar hijab warna Emerald Green dan Purple. Memang best!








Haha yang kelakarnya bila semua officemate beli dah 1 ofis semuanya pakai Neelofar Hijab. Hehe. Semangat lagi nak wat koje!


Misya : Support bisnes kawan.

10 comments :

Lissa LaLissa said... Reply To This Comment

Cantik ! hehe

Sally Samsaiman said... Reply To This Comment

dah macam boria dah haa! hihihi...tapi kain dia mmg kualiti pun :)

Delimasari said... Reply To This Comment

dgrnyer harga boleh tahan
lom dapat rembat lagi

Asha Lya said... Reply To This Comment

Wahhh cntiknya...mcm2 kaler ta aimi borong hhehe

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Lissa LaLissa hehe thanks..

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Sally Samsaiman kan..? huhu..

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Delimasari hehe dpt harga kwn2 tu dpt beli byk. hehe

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Asha Lya aah dear.. kat 5-6 pasang gak sy beli. hihihi

eima said... Reply To This Comment

lawa semua pakat pakai nealofar

anak denesor said... Reply To This Comment

saye ske kaler hijau tu..cantik sangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...