expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, September 21, 2015

PR1MA Bukit Jalil, Brickfields dan Bukit Bintang kini dibuka!

Salam. Good news kepada sesiapa yang teringin nak milik rumah apartment mewah di bawah Projek Perumahan Rakyat 1Malaysia (PR1MA), kini area Bukit Jalil, Bukit Bintang dan Brickfields dibuka!! Perghh itu kawasan hot dan strategik tu tapi boleh dapat rumah below RM300k! Saya bukan agen tau. Hehe.. Kebetulan saya dapat emel about this news terus rasa teruja nak share dengan anda. Saya Alhamdulillah dah dapat rumah Penjawat Awam 1Malaysia (PPA1M) di Putrajaya. Tryla apply PR1MA ni. Boleh jadi investment untuk masa akan datang. Boleh layari http://www.pr1ma.my/ untuk info lanjut. Zaman ekonomi tak berapa baik ni baik manfaatkan peluang yang ada. Jangan bazirkan duit dengan membeli benda tak berfaedah. 





Misya : Kumpul aset.

2 comments :

Haffizul Iskandar said... Reply To This Comment

Ish. teringin pula tengok rumah macam ni. Harga pun murah. Tapi baru je beli rumah dekat melaka. Hmm, kena kukuhkan lagi ekonomi, baru boleh plan beli rumah kedua. InsyaAllah.

Delimasari said... Reply To This Comment

boleh wat investment ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...