expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, September 23, 2015

Simple & sweet Birthday celebration by officemates...

Salam... Ahakss dah besar pun nak celebrate bufday ke? Ngee.. Tq so much to Kak As, Dayah, Balqis dan Kak Ani my officemates yang sangat sporting bcos celebrate my birthday on 10th September. Kebetulan lunch hour tu kami keluar together ke IOI City Mall, Putrajaya. Memang niat nak belanja dorang lunch sebab banyak membantu masa event office last August. Lepak-lepak di Kenny Rogers then Kak As bawak kek dari Secret Recipe. Alahai sweetnyer dorang ni. Then Balqis pula belanja desert Muffin Coklat with Ice cream.. Memang nyummy! Simple je celebrate tapi bagi saya ianya so sweet ang meaningful. Alhamdulillah sejak kebelakangan ni saya dapat work team yang best and support each other. Hope ukhuwah ini terus terjalin. Suka sangat kerja dengan uols!

Choc muffin with vanilla ice-cream @ Kenny Rogers

A piece of cheese cake yang marvelous!

Inilah Kak As... My bos tapi layan kami macam adik-beradik je. Before kerja dengan dia saya ingat dia seorang yang garang dan serius (hehe jangan marah kak As) tapi tak sangka Kak As ni sangat sporting orangnya. Then always support anak-anak buah dia. Senang lah kerja dengan dia.

Sila santap!

Dah lama tak makan Kenny Rogers ni. Alhamdulillah ada rezeki lebih sikit belanja kawan-kawan makan. =)

Happy Birthday to me! Ngeee...

Tak sempat habis kat IOI sambung kat office pulak! Kali ni tiup lilin sekali. hihi..

Inilah kami! Balqis, Dayah, saya dan Kak Ani... Kenapa kami posing camni? Hahahaha lawaklah bila teringat. Masa ni almaklum memasing dah kekenyangan, So nak cover perut, Kak As kira 1,2,3 sedut...! Automatik sume tarik nafas sebab nak kempiskan perut! Adoiiii lawak giler! Dapat gak 1 snap candid gini. Bukan senang nak dapat nih. Hihihihi..

Tq so much Kak As and all my friends.. Muah!



Misya : Berkawan biar beribu...

1 comment :

Ieka Farhana said... Reply To This Comment

wah kak aimi makan besar nampak hehe :D

btw Ieka datang blogwalking dan boleh check http://dunia-iekafarhana.blogspot.my/2015/09/senarai-url-peserta-blogwalking-edisi.html

dan Ieka minta maaf sebab takdapat sambutan dan terima kasih join :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...