expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, October 7, 2015

A Street Cat Named Bob || Mana nak cari?

Salam semua.. Aduhai sejak ternampak kisah seekor kucing yang menakjubkan bernama Bob ini dibukukan, saya terus memasang impian nak miliki buku ini juga. Merata-rata saya cari tapi tak berjumpa. Ada kedai yang jual tapi habis pula. Sedih pun ada. Saya teringin gilerrr nak baca kisah penyanyi jalanan, James Bowen dengan kucing jalanan yang ditemuinya lalu membawa tuah kepada kehidupan James Bowen sendiri. "A Street Cat Named Bob". Apa yang wat saya excited sangat nak baca sebab kucing oren memang feveret saya. Pergi mana-mana pun kucing oren tetap jadi tumpuan 1st saya. Walau ada banyak lagi kucing spesis yang gebu-gebas, orange cat still in my heart. hehe.. Dats why saya teruja nak baca kisah si Bob ni. Hope saya dapat cari buku ni. Puas ke MPH, Popular, Kinokuniya semua tak jumpa! Nak beli online, mak aihh harganya berkali ganda termasuk kos shipping. Almaklum buku ni dari oversea. Setelah survey-survey saya dapat tahu buku ni dijual di mana. Minta tolong incik husband belikan sebab kedainya di KL. Dalam 3-4 hari ni hope dapatlah saya miliki Bob si kucing jalanan pujaan ramai ini!!^^

Melihat wajah Bob ni je wat saya rasa geram! Oh lagilah wat saya teringat-ingat buku ni. Mana nak cari??

Tengok tu aksi dia! Sangat bijak...! Orang datang sedekah kat James Bowen sebab teruja melihat aksi si Bob ni.

Amboi.. Dah fofular ya Bob! Sejak buku ni dipasarkan, ianya menjadi No.1 Best Seller sekaligus mengubah kehidupan James Bowen dari seorang penyanyi jalanan kini popular sebagai penulis buku.

Sangat setia menemani tuannya.. Kalaulah saya dapat jumpa Bob ni, boleh tak saya nak peluk dia? Geramnyer.... Gemuk!
Terbaru dari James Bowen.. Lagi kisah Bob dibukukan. Wah makin femes la Bob ya! Kucing lain jangan jeles...! Hehe...


Misya : Dulu kaki novel, sekarang minat buku motivasi, agama dan travelling.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...