expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, October 19, 2015

Jaga kesihatan semasa jerebu dengan produk MRT.

Salam semua... Dari sehari ke sehari, jerebu yang melanda negara semakin membimbangkan sampai sekolah-sekolah terpaksa ditutup. Saya sendiri pun tidak terlepas dari terkena tempias jerebu ni sampai asyik jatuh sakit seperti demam, batuk dan selesema. Dah lah pernah ada sejarah athma, dengan udara yang kotor ni boleh menjadikannya semakin worse! If IPU naik je, bila keluar rumah comfirm saya dah mula rasa sesak nafas, badan berpeluh-peluh sebab haba tubuh tak dapat dikeluarkan dan disejat dengan baik. Bilakah ianya akan berakhir..???

 

Tapi Alhamdulillah saya masih boleh bertahan sebab amalkan beberapa produk konsep Molecular Renewal Therapy (MRT) dari Elken. Sedikit sebanyak membantu menguatkan sistem keimunan saya dan elakkan penyakit saya bertambah teruk. Antara produk MRT yang anda perlu ada adalah seperti berikut :


Antara yang wajib saya ambil adalah Spirulina, ELG6 dan EsterC. Ni memang saya standby dalam beg if ke mana-mana. So far memang produk MRT ni sangat superb. Actually ada banyak lagi tapi khas untuk penjagaan kesihatan semasa jerebu, anda boleh amalkan Spirulina, EsterC, ELG6, Phytomaz, AOII, VZIO dan Elfahex. Mana nak dapatkan? Wasap je saya di 016-9561764. Saya sendiri akan consult anda kaedah pengambilan produk-produk MRT semasa jerebu ini.

Haaa jangan lupa amalkan juga pemakanan yang sihat semasa jerebu. Elakkan minum ais dan makanan berminyak tinggi. Pesanan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia. hehe..


Misya : 

1 comment :

Dunia Zumal said... Reply To This Comment

Bagus ada produk macam nie ^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...