expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, October 7, 2015

Wow! Hospital Pantai guna Biopure Elken untuk rawat air!

Salam. Wahhh hebatnya sistem penulenan air Biopure dari Elken sehinggakan Hospital Pantai menggunakannya untuk merawat air minuman mereka! Saya tumpang bangga dan happy sebab saya sendiri pun menggunakan sistem air yang sama. Kenapa mesti guna Biopure? Jawapannya adalah tentang air sakit atau air mayat dan anda boleh baca selanjutnya di SINI dan SINI.

Biopure memang best! Menghasilkan air yang betul-betul tulen iaitu H20. Tiada lagi air sakit atau air mayat atau benda-benda mengarut yang related dengan pH air. Apa yang penting air tu bersih, selamat dan sihat diminum. Alhamdulillah Hospital Pantai menyedari keperluan air sihat ini dan memasang sistem penulenan air terbaik ni di hospital mereka.=)

So lepas ni if nak dapatkan rawatan, saya akan pilih Hospital Pantai sebagai keutamaan. Ngeee.. 

Tak percaya lagi? haaa meh wasap saya 016-9561764. Kita test air rumah anda secara PERCUMA samada ianya selamat atau tidak. Kalau hospital yang hebat boleh bertukar kepada Biopure, kenapa tidak anda? Serahkan kepada yang pakar... Only Biopure!=)


Misya : Mesti ada ilmu bukan ada ego.


8 comments :

Green Farra said... Reply To This Comment

best ka,, bukan ja hospitel pantai,, hari tu far p kolej telekom taipeng,, dkt surau dia pon guna,,, tu baru surau kolej,, mesti 1 kolej guna..

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

Yeke far? Wah tq for sharing..:-)

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

Yeke far? Wah tq for sharing..:-)

Myideakini [dot] com said... Reply To This Comment

Assalamualaikum Misya...

HQ Elken ni dekat Jalan Klang Lama kan? Sbb selalu p keje ikut jalan tu...Pernah juga kawan dia ajak teman nak beli biskut brand elken...Boleh tahan juga sedapnya....

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Myideakini [dot] com Aah..:) Mmg sedap biskut Elken tu.. Boleh makan bertin-tin. huhu

Amir renovation said... Reply To This Comment

Assalam tuan/puan. Sila hubungi sy sekiranya memerlukan tukang renovat rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy memasang tile,plaster siling,wayaring,plumbing,sambung rumah,buat porch,grill dn owning,waterprofing,lantai vinyl dan wallpaper,landskap dan air terjun. Terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,cheras,puchong,semenyih,ampang,bndr sri putra,dan nilai.hubungi no sy 0192945175 or wssp sy 01129110298 (amir)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said... Reply To This Comment

Hi ... Jalan-jalan dari Segmen Ucing Nak URL ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf xsempat blog walking bulan lepas ...

Nabihah Arrose said... Reply To This Comment

menaarik perhatian biopure ini :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...