expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, November 10, 2015

Cookware Solecasa RM399 PERCUMA untuk anda kembali lagi!!!

Hoyeahhhh!!!! SOLECASA cookware kembali lagi!!! Special untuk yg membuat pembelian at least single set DX/Charms atau Biopure K200, anda berpeluang mendapat set cookware bernilai RM399 ini secara PERCUMA! 




Boleh panaskan atas api dapur, microwave, mahupun freeze dalam peti sejuk beku!! Bukan 1 tetapi 2 yg anda akan dapat!! Siap senduk lagi! Stock terhad! Siapa cepat dia dapat! 


Senang je nak dapatkan Cookware percuma ni! Bukan senang nak dapat hadiah bernilai ratusan RM nih! Beli produk untuk sihat dan cantik, masak-memasak pun jadi lebih happy dengan cookware berjenama Solecasa dari Spain ni.

Syoknyerrrrr! Dapat 2 tau... 1 besar, 1 kecil.. Ni saya punya!;) Uols nak juga, boleh saja...


Cepat kejar saya untuk dapatkan Solecasa dari Spain yg sgt cantik dan luar biasakkk ini!!! Wasap laju-laju ke 016-9561764 untuk tahu caranya! Sampai bila tawaran ini akan berlangsung? Tak lama kakak-kakak dan adik-adik oiiii..... Sampai 17 Disember 2015 ni sahaja! Yang mana dah ada niat nak beli produk Elken tu inilah masanya! Wasap saya ya!^^



Misya : Dah lama mengidam cookware kaca multipurpose begini.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...