expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, November 11, 2015

Frozen Crab Cheese Roll make us addicted!

Salam. Siapa suka makan ketam? Siapa suka cheese? Dan siapa suka both crab and cheese?? Ahha one of my friend, Kak Nora sekarang dah jadi usahawan makanan frozen dan antara top product dia adalah Crab Cheese Roll. Perghh sekali rasa comfirm meleleh nak lagi! Hehe. Nak order boleh pm Kak Nora di SINI. Boleh order secara online tau. Kak Nora akan packing produk frozen nya dengan kaedah terbaik untuk makesure ianya tahan lama hingga posmen hantar sampai ke tangan kita.=)

Untuk goreng crab cheese roll ni memerlukan kuali yang non-stick sebab ada cheese kan. If not nanti cheese nya meleleh keluar lalu terlekat-lekat kat kuali.

Husband saya mula-mula macam tak suka, lama-lama dia pula yang ketagih! Rasa sekali comfirm addicted!

Sebungkus ada 10 batang. Harga around RM25 camtu including postage. Tak sure latest price berapa sebab dah lama tak order. Ngee...

Hari tu saya singgah rumah Kak Nora di Nilai, terus borong la apa lagi! hehe

Selain daripada Crab Cheese Roll, ada juga sambal petai, sambal bilis tempe, gulai rampai masak lemak tempoyak, rendang kerang dan macam-macam lagi. InsyaAllah rasanya tak mengecewakan. In case kat rumah tak sempat atau malas nak masak, dah standby dah lauk-lauk frozen ni dalam peti ais, tinggal nak heat dalam microwave. Sangat convenient! Hope bisnes Kak Nora terus maju dan sukses!^^



Misya : Cheese lover.


1 comment :

Ima Hamdan said... Reply To This Comment

WOw! Nice :D Crab is my favourite. Also cheese1 ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...