expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, December 7, 2015

Penyata gaji kerja part time laku beli kereta!

Salam tahniah buat bisnes partners saya yang berjaya memiliki kereta atas nama sendiri selepas sama-sama menjalankan program CBP. Bukan nak tunjuk kereta mewah atau nak berlagak standard poyo orang-orang MLM di luar sana tapi apa yang nak diperkatakan adalah mereka berjaya upgrade diri mereka dari biasa-biasa menjadi luar biasa. Dengan keadaan ekonomi tak memberangsangkan, bagaimana mereka mengeluarkan kereta? Atas nama sendiri bukan nama company atau sewa ya...;) Sebab apa, sebab mereka ada PAYSLIP (Penyata Gaji) yang kukuh dan laku di mana-mana bank. Bukan income statement dalam bentuk online atau e-wallet (tak laku kat bank). Dats why saya suka wat bisnes ni sebab dapat tolong orang dapatkan payslip yang lebih bernilai berbanding kerja tetap. Suri rumah, student, penganggur, jangan fikir lagi, jom ikut saya!

Zaid ni Engineer tapi bertahun-tahun kerja tak dapat keluar kereta pun. Dengan payslip CBP dapat keluarkan kereta impian. Okla kan? Hebat Zaid!

Ni lagi dasyat, Anthony seorang askar biasa. Rata-rata askar saya jumpa payslip dah full dengan macam-macam loan dan koperasi. Gaji askar biasa-biasa saja. Tapi Anthony dapat keluarkan sebiji Vios guna payslip CBP. Tahniah Anthony and wife! 

Ahha ni lagi tak menahan.. 2 tahun kerja di Mercedes, berkali-kali submit payslip kerja untuk beli sebiji Myvi tapi tak pernah lepas! Tiba-tiba wat CBP ada payslip tambahan, finally dapat keluarkan kereta sementara Myvi. Ok apa? Tak semestinya kerja Mercedes nak kena pakai Merc juga. Yang penting Adib dan Ayu tak perlu lagi berpanas dan berhujan naik motor sharing peluang biz CBP. Luar biasak Adib! 


Kenapa payslip CBP sangat strong untuk anda memiliki aset atau something yang anda impikan? Sebab antara 9 faedah yang syarikat beri ialah Tabung Kereta (Car Fund). Tiap bulan maksimum RM7000 akan masuk akaun selama 4 tahun then akan di renew setiap 4 tahun. Perghhh mana ada company nak bagi elaun kereta sebanyak itu. If taknak beli kereta tak burn pun elaun tu. Ianya dalam bentuk cash. Nak beli 10 biji kereta kancil pun boleh. Terpulang... Inilah namanya menikmati sedikit kebebasan kewangan. Bukan suruh berhenti kerja sedia ada tapi buatlah sesuatu extra untuk preparation something keperluan yang 'extra-extra' akan datang. =)

Anda bila lagi? Jom ikut saya! Saya ajar camne nak dapat tabung kereta macam mereka... Ringankan jari perkenalkan diri dan lokasi wasap saya di 016-9561764.:)



Misya : Seronok tengok empayar berkembang.





3 comments :

budakbandunglaici said... Reply To This Comment

wah seronoknya

Nurul liyana syafiqah said... Reply To This Comment

Assalamalaikum, liyana singgah sini blog aimi..
jemput join GA liyana ,hadiah menarik!
http://beautifulofiman.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

sya mimie said... Reply To This Comment

Tahniah buat mereka yng tlh berjaya.. :)
Alhamdulillah.. Rezeki mereka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...