expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, February 27, 2015

Istanbul, Misya datang!!

Salam semua. Maaf kengkawan semua sebab almost 2 weeks tak dapat update entry personal. FYI, saya bercuti ke Istanbul, Turki dan Mesir. Selalu tengok Lisa Surihani dalam Istanbul Aku Datang rite? Kali ni Istanbul, Misya Datang!! Hehe.. Nanti saya akan update entry full about my vacation to Istanbul & Egypt. Belanja beberapa keping gambar dulu..=)







Misya : Malaysia is the best.

Wednesday, February 25, 2015

SEGMEN: BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH


Wordless Wednesday || Kolonel Sanders di sebalik tabir...

Salam.. Ahakss ni edisi wordless wednesday yang kelakar. Lihatlah realiti sebenarnya apa yang pengasas restoran KFC ni sedang lakukan semasa gambarnya diambil sebagai logo KFC. Ngehehe...;)



Misya : KFC tetap bersih dan selamat dimakan.

SEGMEN: BLOGLIST ALMIRA ALWANI 2015

Tag semua bloggers yang membaca entry ini! Hehe..

Segmen Bloglist MAC - JULY By MiyaAmira


Segmen Bloglist Mac-April 2015 by CN

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Segmen Bloglist Mac-April 2015 by CN


Pencarian bloglist bagi bulan Mac-April 2015 di cekgunorazimah.com bermula pada hari ini, 31 Januari 2015, iaitu tepat jam 12.00 tengah malam sehingga 28 Februari 2015, iaitu tepat jam 11.15 malam. Semua dijemput join.
Syarat-syaratnya :
  • Buat entri bertajuk "Segmen Bloglist Mac-April 2015 by CN" 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri. 



  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Seramai 15 orang peserta akan dipilih untuk masuk dalam bloglist CN untuk bulan Mac-April dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog CN ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1 Mac 2015.
SENARAI PESERTA
Kredit untuk Kak Mialiana
                                                    

Saturday, February 14, 2015

SEGMEN: ‘HARMONIZE WITH NATURE by http://www.adaa-inspiration.com



Komen tentang blog penganjur? Simple! Perkataan tepat untuk blog beliau. Tapi part sidebar tu saya rasa terlalu panjang. My suggestion wat scroll bar untuk widget yang panjang-panjang ni.=)


Thursday, February 12, 2015

So sad.. Al-fatihah untuk Tok Guru Nik Aziz yang disayangi..:'(

Ya Allah sedihnya.. Ulama' kesayangan semua telah pun pergi meninggalkan kita buat selamanya. :'( Hilangnya seorang insan yg mulia di bumi Tuhan..

Telah tiba saat waktu kau tinggalkan kami
Kerana takdir yang Maha Esa telah menetapkan
Sedih rasanya hati ini bila mngenangkan
Kau guru kami kau murabbi kami

Tulus ikhlasmu luhur budimu bagai tiada pengganti
Senyum tawamu juga katamu menghiburkan kami
Memori indah kita bersama terus bersemadi
Kau guru kami kau murabbi kami

Sudah ditakdirkan kau pergi dulu
Di saat kau masih diperlukan
Tuhan lebih menyayangi dirimu
Ku pasrah diatas kehendak yang Esa

Ya Allah,tempatkannya di tempat yang mulia
Tempat yang kau janjikan nikmat untuk hamba Mu
Murabbiku akan ku teruskan perjuangan ini
Walau ku tahu kau tiada di sisi

Perjuangan kita masih jauh beribu batu
Selagi roh masih di jasad hidup diteruskan
Sedih rasa hati ini mengenangkan dikau
Bagai semalam kau bersama kami

Moga amanlah dan bahagia dikau di sana
Setangkai doa juga Fatehah terus kukirimkan
Moga di sana kau bersama para solehin
Kau guru kami kau murabbi kami
Iklan

Alfatihah tok guru kesayangan kami Tok Guru Nik Aziz Nik Mat..
12/2/2015 malam Jumaat. Sama tarikh dengan As Shahid Imam Hasan Al Banna.

Kaedah membeli-belah di GO SHOP.

Salam. Since saya publish entry tentang saya shopping di channel TV GO SHOP, ramai pula yang pm saya tanya camne saya wat pembelian. Mula-mula agak pelik juga soalan tu sebab dalam siaran Go Shop sentiasa diterangkan kaedah nak buat pembelian produk. Tapi ada sorang member who asking me is OKU. Dia ada masalah pendengaran so takleh wat order melalui fon call. Apa yang orang Go Shop tu cakap dia takleh dengar. Alahai sian kawan saya ni. Ok now don't worry! Bcos now Go Shop lancarkan beberapa kaedah baru untuk memudahkan uols shopping barang-barang di go Shop. No need to wait for phone call to be pick up! Guna online pon bolehhhh... Jom saya share kaedah shopping di GO SHOP!



1. Teknik panggilan telefon. Dial talian 1800-82-0088 dan terus buat pesanan. Biasanya dorang akan minta details-details anda such as nama, alamat, nombor fon & etc. Then urusan pembayaran terpulanglah pada anda. Nak guna kad debit / kad kredit / cash in delivery (COD- tak semua produk). Janganlah risau tak tentu pasal. Ini rancangan TV sah-sah tiada unsur-unsur penipuan. Makesure dial nombor yang betul. InsyaAllah yang jawab panggilan tu sangat ramah dan akan layan segala pertanyaan anda. Oh ya panggilan adalah PERCUMA. Sebab talian tu kan bebas tol. Tapi makesure prepaid anda aktif (kredit tak expired) bagi elakkan urusan-urusan tak best berlaku.


2. Teknik online. Haa ni standard la macam anda shopping tudung atau baju kat facebook cuma takdelah kena komen pm, pm, pm aje. Ingat Go Shop nak layan? Ahakss.. I mean uols click je laman web Go Shop di http://www.goshop.com.my/ Sebelum start shopping, kena register online untuk dapatkan ID name dan password dulu. Makesure anda ada email & email tu makesure boleh dibuka. Dah register then boleh start shopping. Pilih je produk apa anda nak, masukkan dalam trolley cart tu, then proceed untuk beri details-details anda termasuk pembayaran. Nak guna laptop, PC, smart fon, tablet, semua pun boleh. So tak semestinya kena tonton TV baru boleh beli. Senang je kan?

Go Shop akan berikan anda no.rujukan order anda if ada apa-apa problem akan datang senang nak refer. Jangan hilangkan pula ya! InsyaAllah after 3-5 hari bekerja barang anda akan selamat sampai ke tempat anda. Makesure bagi address yang betul! Kalau anda tiada di tempat anda masa tu, pihak courier iaitu GDex akan tinggalkan 1 slip kecil untuk anda ambil sendiri barang anda at the nearest GDex branch. Ada TV, Fon, Tab, Laptop, boleh beli!



Misya : Lama-lama pasaraya dah tak wujud lagi.

Bergaya dengan tudung JelitaSARA GoShop Royal Green!

Salam.. Ahha hari tu saya shopping tudung JelitaSARA kat tv GoShop ada 3 helai. So yang ni helaian kedua. Helaian 1st punya kisah ada di SINI. Tudung awning shawl ni mengingatkan saya pada tudung jenama Fareeda. Tapi dorang takde kena-mengena ok. Huhu. [Karang kena saman-menyaman pula] . Heh. First time tengok kat TV terus tertarik dengan tudung yang pengacara pakai. Lagipun memang tercari-cari tudung warna royal green ni. Plak tu ada tambah sequin kat lapisan luar tudung nampak lagi eksklusif design dia. So jom kita bergaya dengan tudung JelitaSARA eksklusif dari GoShop!=)

Cantek tak? Apa? Tudung nya sahaja? Orangnya? Ahakssss..:p

Sangat selesa tudung ni walaupun wajah saya kelihatan agak bulat yang penting tetap mencomelkan diri ini. Wakakakaka..:p

Nak beli juga? Klik SINI.

Oh ya saya baru check dah SOLD OUT rupanya tudung ni. Huhu.

Misya : Tengah giler shopping online.

Periuk eksklusif Thermos jenama 100 tahun free from Elken!

Salam. Yahoo akhirnya dapat juga saya memiliki set periuk jenama terunggul di dunia iaitu Thermos ni secara PERCUMA. Tahu tak harga asal kalau nak beli berapa? RM450! Tak kuasa nak bel periuk mahal-mahal tapi ada orang nak bagi free why not kita grab je kan? Haha tq so much Elken!

Periuk ni eksklusif kalau anda cari kat luar memang tak jumpa sebab memang di designkan khas untuk warga / customer Elken yang shopping produk Elken sahaja! 

The best part is, bontot periuk ni ada cop Elken ok! Pure stainless steel sangat-sangat tahan lasak periuk ni. Ini sangat-sangat rare!;)

Bilangannya sangat terhad! 800 unit sahaja akan dibekalkan secara FREE. Lagi semangat la nak memasak lepas ni. Huhu..

Macam mana saya boleh dapat periuk ni? Mudah je.. Dapatkan produk Elken bernilai RM4000 ke atas then anda dapat 1 set periuk eksklusif ni. Apa benda yang bernilai RM4000 tu? Elken ada lebih 500 jenis produk, so pilih je mana yang nak. Bukan untuk beli hari-hari atau tiap bulan. Investment terakhir untuk diri sendiri & family. Yang penting harga masih belum dikenakan GST. Nanti dah start GST jangan menyesal. Kena bayar cukai, hadiah pun tak dapat!^_~








Last call!!! Tak sampai 5 hari lagi promosi ni akan berakhir! Bukan 1 je hadiah free, ada macam-macam hadiah lagi anda leh pilih. Pembelian RM300 sahaja pun leh dapat hadiah best. Macam saya cakap dalam entry sebelum INI, anda pasti menyesal tak bertindak sekarang! Lets shopping with us! Cantik, sihat, kaya dan bergaya!=)


Misya : Seronok shopping barang berkualiti. Biar mahal sedikit janji berkualiti.



Aiskrim tongkat dari Korea sudah ada di Malaysia?

Salam. Wah excited saya bila terbaca entry blogger www.bakul2011.com tentang kewujudan aiskrim pelik di Malaysia bernama aiskrim tongkat. Lorrrr aiskrim inilah yang saya cari selama ni kat Malaysia sebab last year saya pi honeymoon kat Korea ternampak aiskrim tongkat ni dijual di bazar membeli-belah Insadong. Tapi dat time takut nak beli sebab tak confident part status Halal nya. Tapi memang ramai orang Korea yang beli. Memang sedap agaknya sampai saya pun terliur! Ahakss..


Inilah aiskrim tongkat di Korea. Actually saya jumpa ada beberapa kedai aiskrim ni kat Korea. Tapi kat sana sejuk, waktu siang jela dorang makan aiskrim sebab cuaca tak sejuk sangat.

Cuci mata jela tengok orang beli dan makan. Look so delicious!

Sempat posing depan kedai aiskrim tongkat kat Insadong ni. With other family from Malaysia. Entry penuh di SINI.

So, kat mana kedai aiskrim tongkat Malaysia ni?? Di pasar malam Jalan Tunku Abdul Rahman (TAR), Masjid India, KL. Tapi waktu dibuka hanya pada Hari Sabtu jam 11.00 pagi. Ala nape tak buka tiap-tiap hari? Hujung minggu for sure jalan KL sesak. 

Tengok tu berebut-rebut orang nak beli aiskrim tongkat ni.

Siap ada ambil tempahan lagi tu untuk sebarang majlis. Menarik juga ni. Napela masa saya kahwin takde lagi aiskrim ni? Huhu..

Takpe, benda-benda gini kalau famous nanti berlambak-lambak la orang akan jual. For example Pisang Goreng Cheese. Dulu punya payah nak jumpa now bersepah-sepah jual kat tepi jalan. Saya tak sure either this ice cream from Korea or where. Tak kisahlah janji menarik dan sedap. Kalau tak sedap tak berbaloi juga. Haishhh nak juga aiskrim tongkat!!!:p 



Misya : Cornetto Vanilla terbaik.




Wednesday, February 11, 2015

Bisnes FRANCHISE modal rendah, untung 4-6 angka sebulan!

Salam. Tahniah! Anda adalah jutawan franchise yang seterusnya! Siapa di sini yang bercita-cita nak menjadi seorang usahawan? Dalam erti kata yang lain businessman/businesswoman la.. For sure mostly teringin nak ada bisnes sendiri. Tapi finally, makan gaji juga terpaksa menjadi pilihan sebab apa? Sebab TIADA PILIHAN. But now, anda ada pilihan itu. Mahu meneruskan kehidupan seperti biasa atau mahu menikmati kehidupan yang luar biasa? Pilihan di tangan anda!


Kini 1 program terbaru untuk anda semua memberi peluang pada diri sendiri merasai pengalaman menjadi usahawan. Ramai nak meniaga tapi tak tahu nak meniaga apa. Produk apa? Modal ada tak? Ilmu, pengalaman, mana nak cari? Now ada 1 peluang perniagaan berkonsepkan ala-ala franchise dibuka kepada semua yang berminat dan berkelayakan. Yang paling penting segalanya sudah disediakan!


TAPI KENAPA FRANCHISE??



Alamak, nak buka franchise tapi modal punyalah tinggi! Acaner ni? Don't worry... Dengan program ini, semua telah disediakan segalanya untuk franchise anda. Tugas anda hanya run sahaja bisnes ini. Sampai modal pun disediakan if anda tak mampu! Tak perlu modal berjuta-juta, ratus ribu mahupun puluh ribu! Wow excited ni! Best kan if ada franchise sendiri tanpa pening-pening kepala nak fikir macam-macam? So, apakah bisnes yang sangat amazing ni?


Jom jadi usahawan dalam masa yang sama anda akan mempunyai rakan kongsi yang sama-sama ada franchise, ada income dan menikmati kehidupan yang luar biasa macam anda! So, macam mana nak mula?


Pakej kerjaya ini terdiri daripada kecantikan dan kesihatan. Dengan pakej kerjaya inilah anda akan di upgrade untuk menjadi seorang usahawan. Takkan usahawan nak selekeh-selekeh je betul tak? So, repair diri sendiri dulu baru boleh guide orang lain jadi bisnes partner anda. Hadiahkan 1 pakej terbaik untuk seumur hidup anda yang selama ini anda tak pernah fikir pun nak upgrade nilai diri anda.:) Kalau taknak? Hadiahkan lah kepada orang tersayang! Apakah pakej-pakej tersebut? 

1. Slimming
2. Home Spa
3. Family Health
4. Mini Pharmacy
5. Keperluan Harian

Yang paling penting, pakej-pakej ini bukan untuk dijual! Sebab bisnes ni bukan nak suruh anda jadi jurujual berjaya. Dan takde siapa pun suka menjual barang, betul tak? Kalau jual barang, saya pun tak mahu join!=) So, acaner income nak masuk?

[Terkini Mei 2014 || Senarai pakej franchise : Home Spa / Family Health / Farmasi Mini/ Keperluan Harian

First step! Only identify 4 business partners needed to get extra income RM8500.00!!! Kalau saya share modal dengan kawan-kawan buka franchise McDonald, saya perlukan ribuan orang yang datang ke restoran McD saya untuk dapat balik modal RM1juta tu! Adoi makan tahun beb.. Bila nak kaya?? Tapi dengan bisnes ini, 4 rakan kongsi je diperlukan sudah dapat menikmati RM8500! Next step camne pula?


Next, bimbing 4 orang bisnes partner tadi dapat income RM8.5k macam anda, maka income anda mencecah RM15,000.00! Fuyoooooooooooo!!!Ya Allah senang je kerja ni. Tolong orang dapat duit. Tolong je dapat duit. Kat luar takde sape nak bagi benda ni! Paling tidak pun bonus sebulan. Tu pun kalau ada. Ahakss..;)

Mak aihhh! Bulan seterusnya franchise anda tadi akan berkembang dan terus berkembang.. Total anda akan ada 8 rakan kongsi dengan 82 franchise baru menjadikan income mencecah RM50,000.00! Aduh! Nak pengsan jap! Huhu... 


Ya Allah tak mustahil bulan berikutnya, anda dapat menikmati income RM100k sebulan. Hanya bermula dengan membuka franchise anda sendiri dan bimbing rakan kongsi anda mendapat income seperti anda, anda mendapat keuntungan berlipat kali ganda. Yang paling best, income yang anda dapat tu 100% hak milik anda! Tak perlu pening nak fikir bayar gaji pekerja, sewa bangunan, beli stock, maintenance kedai dan lain-lain. All steps mudah yang hanya anda ikut betul-betul dan buat gila-gila, jaminan anda dapat menikmati kehidupan dengan lebih selesa. Betul ke ni?? Ini scam ke? Tak percaya?


Ramai yang sudah, saya on track, anda bila lagi? Nak miliki franchise sendiri dengan modal yang rendah tapi pulangan yang menakjubkan? Klik SINI untuk booking slot PERCUMA SESI PENGENALAN BOP (Business Opportunity Presentation!) Bukan sorang, bukan 2 orang tapi beratus-ratus orang sudah mendapat income melalui bisnes ini seperti dijanjikan! Tak percaya? Tengok SINI.

MODAL BERAPA??- Ini soalan mentaliti pertama yang terlintas di otak anda rite? Dats the different orang biasa-biasa dan orang luar biasa berfikir. INGAT! Tiada bisnes yang tidak perlukan modal! Meniaga online pun kena bayar internet. Kalau guna wifi pun nak kena keluar rumah juga. Meniaga nasi lemak pun kena beli beras, santan, cili dll. Meniaga insurans pun ke sana sini perlukan duit minyak dan tol. Untuk bisnes ini, anda tak perlukan RM100k/RM50k/RM30k malah RM10k pun tak sampai. Modal untuk bisnes ini, maksimum hanyalah RM7500. Itu pun masih boleh dipertimbangkan ikut kemampuan anda. Kalau ada yang tanya, tak ada modal boleh ke? Meh sini kasi penampar ckit. Kalau gitu jangan meniaga! Duk depan TV korek hidung tanam jagung. Ngehehe...

Ada yang fikir, ada ke orang nak join bisnes ni? Modal RM7500, banyak tuuuuu! (Dia tak tahu modal francais kat luar lagi beribu-riban) Beb, ini FRANCHISE beb! Scroll up paling atas kalau tak faham lagi. Nah, meh tengok SINI berapa ramai yang join bisnes ni!;)


Jom buka franchise anda sendiri! Semuanya telah disediakan. Hanya perlu MAHU DAN SUDI BELAJAR, DIAJAR DAN MENGAJAR..^_^

Info lanjut, wasap/sms je 016-9561764. Jangan lupa inform nama dan lokasi anda. Kita orang Malaysia penuh adat dan kesopanan giteww...


Misya : Kejayaan takkan datang bergolek jika sekadar bergolek-golek depan TV.

Year End Bonus dah masukkk!!

Salam.. Wah bonus sudah masuk? Bonus apakah ini? Ooopppss ini bukan sebarang bonus tau. Ini bonus hasil bisnes yang saya jalankan. Alhamdulillah salah 1 daripada 9 faedah bisnes ni adalah Tabung Hujung Tahun a.k.a Year End Bonus. Once anda touch je status Emerald System Member maka layaklah anda menikmati faedah YEB ni seumur hidup! Wow bestnya! Hari tu another faedah iaitu Travelling Fund masuk, now YEB pula! Banyak betul faedah kat biz ni.. Tak perlu tunggu bos umum bonus depan TV lagi. ^_~


Syukur Alhamdulillah dipertemukan dengan bisnes yang betul-betul hebat. Yang paling best setelah 2 tahun bersabar dan berusaha, dapat menikmati sedikit hasilnya dan sangat berbaloi. Bonus sahaja almost 5 figures! Ya Allah hai tiada kata mampu dilafazkan tatkala melihat angka-angka yang masuk dalam bank. Selalu orang keje pangkat-pangkat besar je dapat bonus banyak gini. Best kan biz ni? Kita nak berapa bonus, kita yang decide. Semuanya depends on your hardworking and desire. Ni bonus sahaja belum plus monthly income lagi. Syukur boleh menabung dan invest untuk jana lebih banyak income. Cepat atau lambat bukan penentu kejayaan. Yang penting istiqamah. Nak juga macam saya? Haa janganlah tunggu-tunggu nak fikir-fikir lagi. Pecah otak if berfikir lama-lama. Hehe.. Lets join my team. Together we success! Dapat bonus leh capai impian di tahun baru!=)

PM/Wasap : 016-9561764 (Misya)


Misya : Bukan bisnes duduk diam-diam dapat duit.



Segmen 48 Jam: Saya Nak Vector by Fiqa Nsz

Segmen 48 Jam: Saya Nak Vector by Fiqa Nsz

*KLIK BANNER*
Hadiahnya:
Peserta terawal x1 - Vector
Peserta Random x1 - Vector


Segmen Tamat pada 13 hb Februari 2015 tepat pukul 11 AM.

Monday, February 9, 2015

Testimoni pesakit denggi sembuh amalkan Kington!

Salam. Semua orang tahu rakyat Malaysia ni memang mudah kena wabak denggi. Especially di negeri Selangor memang menunjukkan peningkatan mendadak penyakit denggi. Tapi ramai tak tahu tiada ubat special untuk mereka yang hidap demam denggi ni. Doktor just bagi ubat demam, antibiotik dan masukkan air dalam badan. Ada juga yang gunakan kaedah tradisonal nak sembuhkan denggi. Minum air pucuk betikla, minum 100plus la & etc. Alhamdulillah now ramai dah tahu tentang 1 produk luar biasa bernama Kington keluaran Elken yang 99% mampu membantu mengurangkan gejala demam denggi sehingga sembuh. Sejak kebelakangan ramai customer wasap & pm nak order Kington sebab ahli keluarga mereka dijangkiti demam denggi. Jom baca apa komen dorang tentang kehebatan Kington ni.

Customer saya dari Subang. Wife baru bersalin 1st baby masih dalam pantang, terkena demam denggi warded seminggu. Macam-macam cara try tapi tak sembuh. Alhamdulillah beberapa hari amalkan Kington dah keluar hospital.

Customer saya dari Kajang. Adiknya warded dah lama then minta saya hantarkan segera Kington. Masa jumpa adiknya memang kelihatan sangat lemah tak bermaya. 2 hari sahaja amalkan Kington dah leh keluar hospital.

Tiada apa yang wat saya happy bila customer beri feedback positive dengan produk & perkhidmatan yang saya tawarkan. Terima kasih ya membeli dari saya! Berniaga dengan cara yang betul, produk yang berkualiti, servis yang bagus pasti disukai ramai. Siapa-siapa yang mengalami demam denggi bolehlah order Kington ni melalui saya. Yang mana dekat-dekat saya leh terus hantar ke tempat anda. Kalau jauh ada yang saya bagi free postage depends pada jarak lokasi anda. =)


Khasiat Kington yang lain boleh baca di SINI.
Photographer terkenal Saiful Nang komen tentang Kington di SINI.



Misya : Pengganti Panadol.

Elaun Pelancongan Elken dah masyukk...

Salam semua. Alhamdulillah Travelling Fund dah masuk! Haa inilah untungnya wat bisnes Elken ni. Once qualify je faedah-faedah dia, automatik kita dapat menikmatinya seumur hidup. Tak perlu nak tunggu atau meminta-minta bos tempat kerja bagi bonus. Dan yang paling best bonus elaun pelancongan ni la saya dapat bawa family saya bercuti ke luar negara baru-baru ni. Walaupun bukanlah pakej mewah tapi at least dapat juga bawa family merasai pengalaman bercuti ke oversea. Excited sungguh dorang bila dapat wat pasport kali pertama. Itulah impian saya sejak kecil. Mahu bawa ibu ayah dan adik-adik naik flight, pi cuti ke oversea. Tak jauh pun. Bandung, Indonesia saja. Daripada angan-angan kini dah jadi kenyataan.

1 daripada 9 faedah di Elken, Travelling Fund.. Tak termasuk percutian honeymoon VVIP Trip 2 kali setahun ke luar negara percuma!


Saya jadikan this famiily vacation sebagai sumber inspirasi saya untuk kerja lebih kuat supaya akan datang dapat bawa mereka ke tempat lebih best. Tapi masa tu adik-adik dah dewasa ada kerja dan pendapatan lebih stabil, tak dan la nak sponsor semua lagi ye dok? Priority untuk my parents, husband dan anak-anak saya nanti. InsyaAllah.. TQ Allah for this amazing business.. Make my dreams come true one by one. I love Elken!

Nantikan entry penuh percutian kami ke sana. Stay tune!=)



Misya : Nak pi Makkah dengan family pula.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...