expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, January 4, 2016

Acong GegarVaganza pakai Waist Nipper Elken!

Salam. Wow! Luar biasa DX Lingerie Elken sampai Acong (finalist Gegar Vaganza 2015) pun teruja nak pakai waist nipper (bengkung). Almaklum orang lelaki memang masalah utama adalah perut especially bila dah agak berusia. hehe. Besela tu kan.. Plus membantu pengawalan nafas dan suara dari perut. Serius saya nyanyi Karaoke pakai waist nipper lagi sedap suara. Hahaha..

Tahniah my friend Amy kerana dapat meyakinkan Acong tentang kehebatan waist nipper Elken kepada kaum Adam. Buat Acong, tahniah! Comfirm lebih meletop dengan perut yang lebih kempis.=)



Actually bukan Acong je lelaki yang pakai waist nipper Elken ni. Ramai lagi kaum Adam pakai waist nipper untuk elak perut boroi. Tak percaya klik SINI. Yang best nya waist nipper ni sangat selesa. Tak sakit langsung! Takde besi / dawai keras. Hanya tetulang teflon yang sangat lembut boleh pusing 360 darjah tapi tahan lasak (tak mudah bengkok/patah). So nak pakai time bila-bila pun boleh.. Solat, ke toilet, senaman, duduk bersila, baring & etc takde masalah! Wanita buncit 9 bulan, lelaki buncit selama-lamanya kalau tak dicegah. Nak hilangkan boroi juga? Jangan segan silu wasap/sms/call je saya  di 016-9561764 (Misya). 


Misya : Wajah Acong iras husband saya.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...