expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, January 14, 2016

Filem terbaru Tiger Shroff, Baaghi...

Salam. Sejak dua menjak ni viewer saya banyak tertumpu kepada entry berkaitan pelakon Bollywood Tiger Shroff. Pelik juga kenapa tapi maybe sebab demam filem Dilwale melanda negara so blog saya terkena tempias juga. Sebab salah seorang pelakon Dilwale adalah heroin dalam filem lakonan Tiger Shroff iaitu Kriti Sanon dalam filem Heropanti. So ada la kot related nya. hehe. Honestly saya sejak tonton Heropanti memang saya minat dengan Tiger Shroff ni. Especially part dia menari perghhh setanding Hritrik Roshan dan Michael Jackson! After Heropanti, what's next? 


Menurut Indian Express, Tiger tengah prepare untuk filem terbaru bertajuk Baaghi. Filem ni banyak menggunakan aksi lasak banding Heropanti. Heroin Tiger dalam Baaghi adalah Shraddha Kapoor. Katanya filem ni lain daripada yang lain dan perlu kekuatan fizikal yang sangat tinggi. So, sekarang Tiger tengah aktif berlatih untuk buat stunt yang lebih dasyat. Erm macam menarik filem ni. Ada macam Arnold Susah Nak Eja tak? Heh. 

Perghhh makin berketak-ketak body si Tiger ni. Husband saya tak percaya leh dapat body camtu melainkan ambil 'something' seperti steroid. Hopefully Tiger tak ambil benda-benda alah gitu. 

Hope filem Baaghi ni best untuk ditonton. Storyline dia janganlah typical sama macam filem Hindi yang lain. Bila keluar? Wallahualam... All the best Tiger!



Misya : Panahan mata Tiger Shroff setajam mata harimau sebenar.

4 comments :

BaNu Syah said... Reply To This Comment

baru ahad sudah tgk cite Heropanti kat astro hehe, suara tiger shroff ni ada sikit2 macam suara hritihik roshan, sikit jerla sama tu hihi

Ct Roxalynna NH said... Reply To This Comment

Waoohhhhh... Saya minat dia jugak lepas tengok dia berlakon dalam Heropanti.. tercair kejap tgk abs dia.. hehe

Asha Lya said... Reply To This Comment

Kita ni kurang ckit lyn crita hindustan...husbnd ja yg suka

Ahmad Hasif said... Reply To This Comment

Wooooo..bila ada dkt pawagam ni ??


Blogwalking sini

Black & Decker Cordless Drill CD9600

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...