expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, January 9, 2016

Happy terima elaun pelancongan tahun ketiga!

Alhamdulillah.. Dats why I love this career programme! Every year automatic dapat Elaun Pelancongan. Vacation mode is on! Tak perlu kumpul gaji /pakai bonus tahunan untuk pi bercuti. [Tu pun kalau ada bonus] Company saya ni sediakan elaun khas untuk pi melancong. Taknak pi, leh wat saving elaun tu. Antara 1 daripada 9 faedah yang disediakan. This is the 3rd year saya terima elaun ni. And already automatically will receive this allowance seumur hidup! Tu belum dapat free VVIP trip ke oversea 2 kali setahun. Syukur di platform yang betul.. Planning nak vacation ke mana ya? Tunggu entry akan datang..;)





Wanna be like me? Simple je. Bermula dengan wasap nama n lokasi anda ke 016-9561764

1 comment :

Oh Kay said... Reply To This Comment

Singgah ;) Jemput join segmen baru Kay! ;>

http://kmliahshm.blogspot.my/2015/12/oh-cinderella-by-kmlia-hshm.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...