Bridal Shoot for Missz Sunshine Collections

Salam semua.. Dah lamanya tak pakai baju pengantin! Yeay finally after rest selama 2 tahun, i'm back in modelling world. Kali ni bertemakan bridal, organized by my friend Aishiteru Mazz dapatlah saya melaram and berangan dok bersanding lagi. Hehe.. Tq Mazz bagi peluang. Sonok tengok orang lain baru naik pelamin, so dapatlah lepaskan kerinduan nak pakai baju pengantin lawa-lawa. Jom tengok gaya saya dalam sesi photoshoot bridal collection by Missz Shunsines. Make up by Aishiteru Mazz sendiri dan photog terdiri daripada Hafizwira, D'Suci Photography, Azali Photog dan Fendi Zahari. Location at Taman Saujana, Presint 11, Putrajaya.
















Alhamdulillah settle! Seronok dapat kerjasama dengan dorang ni. Plus dapat kenal talent, MUA dan photog baru. Terasa kerdil pula diri ini walaupun pernah berjinak-jinak dalam modelling sebelum ni. Apa-apa tq kepada semua yang terlibat sebab sudi beri peluang dan terhasil foto-foto yang superb! Hope dapat kerjasama lagi next time.=)


Misya : Abaikan ketembaman pipiku.



Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts