expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, February 15, 2016

Bridal Shoot for Missz Sunshine Collections

Salam semua.. Dah lamanya tak pakai baju pengantin! Yeay finally after rest selama 2 tahun, i'm back in modelling world. Kali ni bertemakan bridal, organized by my friend Aishiteru Mazz dapatlah saya melaram and berangan dok bersanding lagi. Hehe.. Tq Mazz bagi peluang. Sonok tengok orang lain baru naik pelamin, so dapatlah lepaskan kerinduan nak pakai baju pengantin lawa-lawa. Jom tengok gaya saya dalam sesi photoshoot bridal collection by Missz Shunsines. Make up by Aishiteru Mazz sendiri dan photog terdiri daripada Hafizwira, D'Suci Photography, Azali Photog dan Fendi Zahari. Location at Taman Saujana, Presint 11, Putrajaya.
















Alhamdulillah settle! Seronok dapat kerjasama dengan dorang ni. Plus dapat kenal talent, MUA dan photog baru. Terasa kerdil pula diri ini walaupun pernah berjinak-jinak dalam modelling sebelum ni. Apa-apa tq kepada semua yang terlibat sebab sudi beri peluang dan terhasil foto-foto yang superb! Hope dapat kerjasama lagi next time.=)


Misya : Abaikan ketembaman pipiku.



4 comments :

Munirah Mustafar said... Reply To This Comment

cantik je sudut gambar tu di ambil...
orang ada skill tinggi ni

Cik Yaya said... Reply To This Comment

len mcm je makeup tu...
huhu

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Munirah Mustafar Credit to photog yang terlibat. :)

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Cik Yaya Aah dear, MUA cakap ada silap sikit part mata tu. Huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...