Holiday @Hong Kong & Segmen Bloglisted Misya dianjakkan tarikh tutup.

Salam semua.. Maaf seminggu dua ni tak hapdet pape story langsung. Saya baru balik dari holiday di Hong Kong dan Macau. Nanti saya update story tentang holiday saya ya. Holiday ke Mesir pun belum habis cite lagi, adoi! Hahaha nampak lembsss di situ ya. Huhu saya memang gini. Time busy, busy benor. Time lapang haa bantai sehabisnya update entry. 



Laa ni segmen bloglist saya pun tak sempat ber update. Dah join ke segmen saya tu? Kalau belum takpe saya anjakkan tarikh tutup sampai 5 Februari 2016 ni ya. 

Klik banner if nak join segmen


Misya : Kini lebih tenang.

Comments

  1. wah..bestnya pergi cuti byk tempat..tak sabar nak baca..

    ReplyDelete
  2. Bila banyak travel memang tak sempat update story..seronok travel punya pasal..penat satu hal..:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts