expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, February 22, 2016

Kloken Living Box || Semangat nak mengemas!

Salam. Comel tak living box ni? hehe.. Saya baru beli dari Go Shop! Memang dah lama nak beli living box ni. Dah survey macam-macam brand but lastly ter berkenan dengan Kloken Living Box ni. Tengok warna dia pun menarik biru yang sejuk mata memandang. Plus beli kat Go Shop dapat freegift. Saya beli 4 storage boxes (2 sizes) tapi dapat 6 items. Extra storage organizer besar dan kecil untuk simpan barang-barang kecil.

Apa yang saya suka living box jenama Kloken ni ada platform beroda. So susun semua box then letak atas platform beroda ni. Senang kerja saya nak mengemas. Memang saya perlukannya sebab nak isi kelengkapan winter saya n husband. Almaklum barang-barang winter ni tebal-tebal so bila simpan dalam ni nampak lebih kemas plus boleh padatkan betul-betul. Sangat tahan tau living box ni. Dan tak mudah jatuh sebab bucu dia ada macam penahan untuk elak box di tingkat atas tergelincir. Then ianya kalis air. Memang banyaklah benefit dia. Tak rugi beli Kloken Living Box ni.


Saya suka sangat tengok warna dia menarik. Sweet gitu.. Menambah semangat nak mengemas rumah. hehe. Nak beli juga? Silalah tengok channel Go Shop di Astro 118.

Klik gambar untuk shopping


Misya : Rumah kemas, hati tenang.

4 comments :

luqman zakaria said... Reply To This Comment

nice...berapa harga die ek..siap dpt freegift lagi..

Munirah Mustafar said... Reply To This Comment

ada tengok kat Go Shop hari tu...tapi tak beli pun...hehehehehe

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@luqman zakaria If tak silap saya beli hari tu RM219. Tapi ada dapat kupon diskaun RM20.00. But mmg berkualiti macam dalam TV.=)

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Munirah Mustafar hehe takpe.. Beli ikut keperluan rite.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...