expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, March 13, 2016

Cari CD nasyid Raihan sampai nak mati?

Salam. Finally cari punya cari dapat juga jumpa CD kompilasi lagu-lagu nasyid dari group Raihan. Seriously memang dah lama saya cari. Tiap kali singgah mana-mana kedai music mesti cari CD ni tapi mostly kedai dah tak jual. Agak kecewa juga tapi takdelah sampai nak mati. Hehe.. Aduhai saya betul-betul rindu dengan lagu-lagu ketuhanan nyanyian Raihan. Tak tahu la nape tapi memang dari kecil my parent tak pernah miss beli setiap album Raihan masa tu dalam bentuk kaset lagi. So bila gi mana-mana lagu Raihan terngiang-ngiang di telinga. 


Bila dah makin dewasa ni kenalah sedar diri sikit kan. Haha. Tu yang cari CD ni dan akhirnya di kedai buku Pustaka Rawang Bazaar 8 Putrajaya saya jumpa! Itu pun only 1 left! memang saya rembat lah. Huhu fresh je rasa halwa telinga ni bila pasang time drive. Walaupun ada berlambak grup nasyid lain, Raihan tetap di hati.



Misya : Mati itu semakin dekat.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...