expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, March 11, 2016

Obses kumpul fridge magnet!

Salam. Ahha banyak tak koleksi fridge magnet saya? hehe. Saya memang suka kumpul fridge magnet. Tak kisah samada saya beli atau orang bagi souvenir. Tiap kali saya ke mana-mana samada bercuti/outstation saya akan try dapatkan fridge magnet melambangkan tempat tersebut. If kawan-kawan atau saudara-mara pergi mana-mana memang saya request nak fridge magnet je. Takyah beli benda lain pun takpe. As long as ada kenangan dari tempat tersebut terpahat di peti ais saya ni. So kalau ada rakan-rakan blogger nak bagi saya souvenir/hadiah just belikan fridge magnet je ya. Hahah notty saya ni mintak-mintak plak. Nanti saya abadikan pemberian anda dalam entry blog saya ni. hehe.. [bajet artis ler konon]




Misya : Isi dalam peti ais pun penuh dengan makanan.

3 comments :

Asha Lya said... Reply To This Comment

Wahhh byknya..lya x da byk mcm ni

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

Hehe tak byk lg ni dear. Nak kasi penuh seluruh peti ais. Hehe

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

Hehe tak byk lg ni dear. Nak kasi penuh seluruh peti ais. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...