expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, March 17, 2016

Review blog Najwa Zahid [Pemenang #2 Segmen bloglist Misya]

Salam. Ok seterusnya review pemenang kedua Segmen Bloglisted by Misya iaitu Najwa Latif. Eh silap! Najwa Zahid. Hehe..

Klik untuk terjah

Wah macam tahu-tahu je saya ni suka musim winter. Header blog Najwa pun bertemakan winter ada snowman gitu. Saya suka warna gold dan putih blog ni sebab nampak unik dan eksklusif. Tapi dari segi susun atur maybe Najwa boleh perbaiki lagi sebab adakala tak nampak perbezaan antara setiap widget dengan body entry. Plus tulisan yang lebih sesuai boleh digunapakai supaya mesra pembaca. :) jangan marah tau Najwa. Saya pun masih baru tapi mana tahu lepas ni blog Najwa lebih meletop dengan penambahbaikan yang bakal Najwa lakukan. =)


Misya : Suka kumpul dinar emas.

2 comments :

najwa zahid said... Reply To This Comment

thanks Aimi =)

Dharani Changanti said... Reply To This Comment

Have you forgotten to wish on your friend's birthday?

It's never late to wish.Find best belated Birthday wishes here

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...