Review blog Salina Johari [Pemenang #1 Segmen Bloglist Misya]

Salam semua. Nak review pemenang pertama Segmen Bloglisted by Misya iaitu blogger Salina Johari. Masuk-masuk je blog ni saya tertarik dengan headernya. Menggunakan trademark 'kisah pondok kecil' memang sesuailah dengan headernya. Cantiklah header ni plus dihiasi warna hijau amat mendamaikan kalau singgah blog Salina. Yang paling penting kemas dan teratur. Even blog saya pun tak berapa nak kemas sangat. Hehe. 

Klik untuk terjah

Jangan tak tahu blogger Salina ni femes tau sampai pernah masuk paper beberapa kali. Tak caya gi la terjah. Beliau sangat rajin join segmen sebab kebanyakan entry beliau lebih kepada penyertaan segmen dan GA. Nak terjah boleh klik gambar header beliau di atas.


Misya : Rindu nak menghirup udara kampung yang segar di pagi hari.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts