expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, March 12, 2016

Sundae Orange McD buat saya ketagih!

Salam. Uish siapa suka makan aiskrim? Uols patut try Sundae Orange dari McDonald ni. Serius sangat sedap! Saya saja je try beli sebab saya bukan penggemar flavour oren. Bese saya beli coklat sundae. Entah tetiba nak rasa sebab nampak menyelerakan. Sekali dah try, wow sedapnya! Tak berapa manis sangat pun. Bagi husband rasa dia pun kata sangat sedap. Huhu.. Now tak tahu ada lagi ke tak sebab rasanya sundae orange ni keluar sempena Chinese New Year hari tu. Kira orange tu mengikut tema limau mandarin yang manis. Sebab tu sedap rasa lemak-lemak aiskrim vanilla dan orange jelly masam manis gitu. Hope ada jual lagi sebab teringin nak makan sebab since demam teruk hari tu dah berpantang makan aiskrim. Huhu ketagih!





Misya : Suka melantak limau mandarin manis.

2 comments :

calrase patrick said... Reply To This Comment

wow macam sedap jak hihi

Asha Lya said... Reply To This Comment

Memg nmpk ssp pun..blh la try ni nnt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...