expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, April 8, 2016

Glasslock Food Container GoShop amat memudahkan saya!

Salam semua.. Ahaks inilah hasil kegilaan saya terhadap barangan dari Go Shop! hehe.. Seriously saya memang antara peminat barang Go Shop sebab dari awal sampai sekarang kualiti produk dia tak pernah mengecewakan. Berbaloi lah dengan harga rite? Apa pulak kali ni saya beli? hehe.. Inilah Glasslock Food Container from Korea! Sebenarnya memang saya nak cari food container yang serbaguna dan tahan lasak. Buka je channel Go Shop terus terpampang slot produk ni. Apa lagi terus dail dan beli! hehe.

Apa yang bestnya Glasslock ni? Antaranya ianya sangat kedap udara. So makanan tetap segar walaupun simpan dalam peti sejuk. Diperbuat daripada kaca agak berat tapi yang magic nya if jatuh atas lantai keras tak pecah ok! Serius! Huhu tapi saya tak pernah try cuma tengok dalam Go Shop gitula katanya. Hehe..

Harganya dalam RM199 if tak silap dapat semua ni. Macam-macam size. Serius amat memudahkan saya nak simpan macam-macam raw materials atau makanan. The best part boleh masuk dalam peti sejuk beku then boleh masuk dalam microwave untuk defrost. Memang best sebab selama ni pakai tupperware biasa tu bila masuk microwave, melekat-lekat kat dinding tupperware tu. Nak basuh pun senang Glasslock container sebab bucu-bucu dia semua melengkung. Tak perlu korek-korek untuk cuci celah-celah macam tupperware biasa. If nak beli bolehlah layari www.goshop.com.my 

Misya : Suka mengemas.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...