expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, April 12, 2016

Jatuh hati dengan Sambal Petai Tempoyak!

Salam. Perghhh siapa pernah rasa sambal petai tempoyak homemade by Kak Saadiah (my officemate) ni memang rare la! Saya jatuh hati dengan sambal petai tempoyak ni masa my biz partner Nik Epong masakkan untuk buka puasa last year. Teringat-ingat aroma dan rasanya. Nak try buat tapi tak berkesempatan. Suddenly my officemate Kak Sa promote dalam wasap group, apa lagi order terus sebekas! RM10.00 je per bekas. Nak order boleh hubungi fon number yang tertera dalam gambar di bawah.


Honestly saya sebenarnya tak pandai makan tempoyak. Malah pernah membencinya 1 ketika dahulu sebab bau duriannya menyengat. Tapi disebabkan saya penggemar petai, maka try jugalah. Haaa hambekkk terus fall in love kot! haha.. Sedap bangat sihh! Makan sambal ni, dengan nasi panas-panas, goreng ikan/ayam/telur pun dah cukup. Memang marvelous!




Misya : Peminat durian crepe.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...