Order brownies dengan Pn. Jamie..

Salam. Erm nyum nyum! Sape suka makan brownies? Ahha boleh try order dengan bos tempat kerja saya Pn. Jamie. Sedap juga brownies hasil air tangan beliau sendiri. Boleh order size besar atau nak size kecik-kecik camni. Selain brownies Pn. Jamie ni pandai juga buat kek. Kira serba boleh lah. Nak order boleh pm Pn Jamie di fb beliau Jamie Salikin  Saya takdelah peminat tegar brownies. Sesekali dapat, telan je. hehe..


Misya : Dah lama tak buat kek.

Comments

  1. sama la..tak de la suka sangat makan..satu dua ketoi cukup la..tapi selalu buat brownies dan kek sebab aanak2 dan kawan2 nya suka..

    ReplyDelete
  2. Yum yum nampak sedap!

    Jemput misya join blog list Dayana :)

    http://www.dayanazahari.com/2016/04/join-blog-list-dayanazaharicom-april.html

    ReplyDelete
  3. @Diana Rashid wah best pandai buat kek. saya tak pandai sgt. huhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts