expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, April 8, 2016

Order brownies dengan Pn. Jamie..

Salam. Erm nyum nyum! Sape suka makan brownies? Ahha boleh try order dengan bos tempat kerja saya Pn. Jamie. Sedap juga brownies hasil air tangan beliau sendiri. Boleh order size besar atau nak size kecik-kecik camni. Selain brownies Pn. Jamie ni pandai juga buat kek. Kira serba boleh lah. Nak order boleh pm Pn Jamie di fb beliau Jamie Salikin  Saya takdelah peminat tegar brownies. Sesekali dapat, telan je. hehe..


Misya : Dah lama tak buat kek.

5 comments :

Diana Rashid said... Reply To This Comment

sama la..tak de la suka sangat makan..satu dua ketoi cukup la..tapi selalu buat brownies dan kek sebab aanak2 dan kawan2 nya suka..

Dayana Zahari said... Reply To This Comment

Yum yum nampak sedap!

Jemput misya join blog list Dayana :)

http://www.dayanazahari.com/2016/04/join-blog-list-dayanazaharicom-april.html

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Diana Rashid wah best pandai buat kek. saya tak pandai sgt. huhu

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Dayana Zahari Ok dayana..:)

Nour Adieb said... Reply To This Comment

sy suka mkn brownies: D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...