expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, May 24, 2016

Layan muzik violin walaupun tak pandai main..

Salam. Tengah buat apa tu? Mesti memasing tengah busy lunch kan? Saya pun baru lunch. Haha ni nape ayat skema sangat ni. Huhu. Bosan-bosan ni saya suka dengar lagu-lagu favourite saya. Bukan sekadar lagu yang ada penyanyi tapi juga music alunan biola (violin). Yang saya suka adalah dari Vanessa Mae dan kumpulan Bond. Why I like violin sound? Maybe bcos of irama dia kot. If saya stress, bila dengar bunyi biola je dah boleh menenangkan jiwa. Pernah masa sekolah teringin nak belajar main biola tapi yela kelas biola ni bukan murah, parent saya tak mampu plus tak tahu pun nak belajar kat mana. Hehe. So dengar jela alunan biola dari pemain-pemain sedia ada. Yang paling saya layan adalah lagu Destiny by Vanessa Mae.. Try la dengar..:)




If nak yang group, saya suka dengar dari Bond, lagu Viva.. Apa yang membuatkan saya suka bila main biola ni feeling dia tu sangat awesome. Walaupun saya tak pandai main biola tapi boleh feel betapa syoknya bila dapat gesek biola dengan penuh penghayatan plus attitude yang sangat awesome.






Misya : Pandai menari.

3 comments :

Nurfaezah Abdullah said... Reply To This Comment

try dgr lindsay sterling

Nurfaezah Abdullah said... Reply To This Comment

i mean lindsey stirling hehe

Nadia Johari said... Reply To This Comment

suka dengar jugak..sedap je orang main violin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...