expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, May 31, 2016

Locksy Food Container, bahan mentah tahan lebih lama.

Salam. Erm uols have a problem tak if nak simpan raw materials at the kitchen/refrigerator? I want to suggest to all of u one product from Astro GoShop channel which is Locksy Food Containers. Seriously amat membantu untuk penyimpanan raw material such as chicken, seafood, fish, meats & etc. Even vegetables and fruits pun boleh guna this container. Beria-ia pula saya suggest ya. Hehe. But personally saya memang suka food container brand Locksy ni sebab 1st thing kelebihan dia boleh masuk dalam microwave. Plastik dia pun menggunakan material yang selamat dan tahan lasak. Plus menjadikan fridge uols lebih tersusun dan teratur. 

Cara nak guna bekas Locksy ni senang je. Masukkan apa-apa yang uols nak simpan. Tak ksiah bahan basah or kering.

Then lock bekas ni di keempat-empat penjuru. 

Then close lubang udara yang warna hijau tu, tekan kuat sampai dengar bunyi angin keluar. Thats mean, bekas ni sangat kedap udara, plus makanan tak cepat rosak. After that simpanlah dalam fridge. Bukan setakat bahan basah but also bahan kering pun boleh gunakan Locksy Food Container ni. Then uols boleh laraskan (button putih) tarikh bila uols simpan bahan tersebut.

How much the price? Saya pun tak ingat but seingat saya masa saya beli ni ada special promotion. Around RM159 camtu dapat 9 bekas pelbagai size. Nak info lanjut better uols visit laman GoShop or click the picture below.


Misya : Suka produk yang ada inovasi.

1 comment :

Ahmad Hasif said... Reply To This Comment

ooo bagus rupanya bekas ni yer.. nice review :)

Blogwalking Sini, Jemput Join Segmen Saya Ni :)

Pencarian #9 Bloglist segmen....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...