expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, June 23, 2016

Geram dengan kegebuan Arianna!

Salam. Geramnya bila tengok baby yang comel dan gebu. Salah seorangnya adalah anak kepada Shikin Maembong dan chef selebriti, Chef Rizz. Memang dan lama teringin nak dukung Arianna yang super gebu ni. Tapi masa tu dia kecil lagi tak berani nak dukung. La ni belum cukup setahun pun tapi mak aihh comel sangat-sangat Arianna ni! Gerammmmm tengok pipi, peha dan lengan dia. Rasa nak gigit-gigit! haha... 


Saya try dukung, MasyaAllah kusss semangat! hehe.. Sebab ibunya since pregnant amalkan produk Elken setiap hari, so Arianna lahir dengan sihatnya. Bayangkan keluar-keluar je dah 4.2 kg! Yang luar biasanya, ibunya masa bersalin tak alami kesan luka bersalin normal yang teruk. Ajaib kan? Dengan kuasa Allah dan pengambilan suplemen Elken dengan konsisten maka Arianna dan ibunya lahir dengan sihat.

Bayangkan lahir je dah 4.2kg, masa saya dukung ni tak sampai setahun lagi tau umur dia, leh bayangkan tak berapa kg dia? hehe.. Lenguh gak tangan tak larat dukung lama-lama. Haha..

Husband saya try juga dukung, terasa gak tegang otot-otot biseps dan triseps lepas dukung Arianna. Haha.. Tapi memang siapa jumpa Arianna semua orang geram dengan kegebuan dia. Berebut-rebut orang nak dukung tapi memang takkan lama la dapat dukung. hehe. 

Ahha jangan tak tahu, Arianna ni glamour tau. Siap pernah jadi cover page majalah Pa&Ma lagi. Moga Arianna membesar dengan sihat dan cergas serta menjadi anak yang solehah nanti. 



Misya : Suka picit-picit baby tembam.


No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...