expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, June 1, 2016

Movie Review || Batman vs Superman

Salam. Last month siapa tonton movie Batman vs Superman? Masa 1st time iklan movie ni keluar di kaca TV, me n my husband are really excited to watch this movie. Tengok teaser je pun dah feel wow! Wajib tonton. So kami pun belilah tiket dan tonton di Alamanda, Putrajaya.

Sesampai je giant poster movie ni terpampang. Ramai sungguh yang datang nak tengok movie ni. Nasib bek kami dah booking early via online, no need to que. Heh.

Masuk je wayang, wefie dulu. Haha. Okla apa yang bestnya movie ni? Honestly nothing special. Cuma tema superhero Batman dan Superman tu yang watkan movie ni nampak gah. Dari segi storyline ok dah cuma entahlah macam terlampau tak masuk dek akal pun ada. huhu. Tapi dari segi efek dan sound terbaiklah. Cuma part last tu tak best sebab Superman mati.. Huhu.. Lepas ni takde la kot sequel filem Superman. Sesekali hero mati di hujung filem, maybe director nak wat lain dari yang lain. Tapi part paling saya suka bila Wonder Woman tiba-tiba muncul, terus wow! Suka kostum dalam movie ni nampak matang dan sesuai dengan semua pelakon. Okla, saya bukan pandai nak komen sangat about movie. Yang penting saya pernah tengok movie ni. Hehe.


If korang lapar before masuk pawagam, boleh beli fries dengan nugget ni. Sedap juga selain makan popcorn. heh tibe jek kan? :p


Misya : Suka Avangers. 

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...