expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, June 24, 2016

Perubahan Superman dulu hingga kini...

Salam. Tak sangka superhero sepanjang zaman iaitu Superman ni dah berpuluh tahun wujud. huhu.. Bukan wujud dalam realiti tapi dalam filem Hollywood. Apa yang menariknya tentang Superman ni, perubahan imej dan kostumnya dari tahun ke tahun. TAPI ada 2 benda masih sama, Superman tetap pakai seluar dalam kat luar! hehehe.. One more thing adalah style rambut dorang wajib ada sedikit jambul di hadapan. Cliche sangat... haha... Husband saya pula kata the best part yang masih sama adalah gaya percakapan dorang yang agak skema dari filem hitam putih sampailah yang paling latest. Apa-apa pun jom tengok imej Superman dari zaman hitam putih hingga kini.. Tapi yang terkini tu memang macho la kostum dia. Nampak kesadoan si hero.. hehe..



Misya : Minat Thor

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...