Tips : Memakai gincu ala Korean style

Salam.. Suka tak tengok gadis-gadis Korea yang comel-comel macam kat TV tu? Ahha jangan tertipu pula dengan mereka yang melakukan plastic surgery. heh. Tapi perasan tak mostly dorang pakai lipstick (gincu) sangat nipis tapi look sweet. Event pakai warna merah pun tak nampak macam merahnya mak ngah. Jom saya share kaedah memakai gincu di bibir ala-ala Korean style.



Oh rupanya calitkan sedikit sahaja gincu di tengah-tengah bibir atas dan bawah. Then gunakan jari untuk menyapu lipstik tersebut dari arah dalam ke luar bibir. So, dari merah menyala terus jadi pinkish sweet gitu. Cute kan? Saya dah try memang menjadi. Takdelah nampak bibir menyerlah sangat if pakai red lipstick. Uols bolehlah try..:)


Misya : Fenomena lipstick warna nude kini menyerang. 

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts