expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, June 20, 2016

Wajah pelakon Harry Potter dulu dan sekarang

Salam dan Selamat pagi! Siapa peminat siri filem Harry Potter? Nak tahu tak wajah pelakon-pelakonnya setelah meningkat dewasa? Ada yang makin handsome malah yang makin cun dan seksi pun ada. Hehe.. Menarik juga dapat lihat perubahan pelakon-pelakon Hollywood ni dari zaman kanak-kanak ke zaman dewasa. Jom zoom!










So, yang mana 1 pilihan uols? hehe.. Tapi yang last tu tak sangka dari budak tembam kini dah jadi abam sado! Siap jadi model underware lagi. haha.. But ada beberapa yang masih sama je wajah walaupun dah dewasa. :)


Misya : Pengalaman mematangkan usia.

1 comment :

AinAthirah Anuar said... Reply To This Comment

yg second last tu cntik! Singgah isi tabung sis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...