Wajah pelakon Harry Potter dulu dan sekarang

Salam dan Selamat pagi! Siapa peminat siri filem Harry Potter? Nak tahu tak wajah pelakon-pelakonnya setelah meningkat dewasa? Ada yang makin handsome malah yang makin cun dan seksi pun ada. Hehe.. Menarik juga dapat lihat perubahan pelakon-pelakon Hollywood ni dari zaman kanak-kanak ke zaman dewasa. Jom zoom!










So, yang mana 1 pilihan uols? hehe.. Tapi yang last tu tak sangka dari budak tembam kini dah jadi abam sado! Siap jadi model underware lagi. haha.. But ada beberapa yang masih sama je wajah walaupun dah dewasa. :)


Misya : Pengalaman mematangkan usia.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts