expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, August 15, 2016

Compcard Misya 2016 by Dak Teropong Studio

Salam. Salah satu keperluan seorang model adalah mempunyai compcard. Apa itu compcard? Kena baca istilah-istilah berkaitan modelling di dalam entry INI. 


Dah lama tak update compcard so peluang untuk buat compcard dengan photog terbaik seperti Dak Teropong takkan disia-siakan. Ramai yang cakap Dak Teropong ni cerewet dan sebagainya. Yes memang betul dia cerewet tapi kecerewetan dia menghasilkan gambar-gambar yang berkualiti. Bayangkan saya pakai contact lens sebelah terbalik pun dia tahu! Tudung senget pun dia suruh betulkan. Muka cerah, tangan gelap pun dia suruh makeup artist touch-up. Punya lah teliti! Hehe..Tapi saya puas hati dengan hasilnya. Berbaloi lah dengan apa yang saya invest.

So sesiapa perlukan khidmat model untuk product atau servis photography/videography/iklan/music video dan lain-lain bolehlah refer compcard saya ya. =)


Misya : Compcard ibarat resume untuk model.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...