Dah jumpa Tart Nenas sedap di Putrajaya!

Salam semua. Siapa suka makan tart nenas? Saya ni penggemar tart nenas tradisional. Biasanya makcik saya di Johor yang suka buat tart nenas ni. Rasa lemak-lemak biskut dia plus masam-masam manis jem nenasnya, perghh memang saya boleh habiskan sebalang. hehe.. Tapi sebab yela takkan nak ke Johor semata-mata nak makan tart nenas rite? 


Nasib baiklah saya ada sahabat yang menjual tart nenas tradisional ni. Memang dah lama cari area KL ni tapi susah nak jumpa yang betul-betul sedap. Now dah jumpa tart nenas yang sedap! Siap delivery depan pintu rumah lagi. Hehe. So siapa nak order boleh roger Izzati di talian 011-12546021 atau agennya di Putrajaya, Syakirah 017-9392969. Tak semestinya nak tunggu raya baru boleh makan tart nenas. Boleh dijadikan kudap-kudapan di hari-hari biasa..:)


Misya : Tak minat tart gulung.

Comments

  1. Singgah pagi dekat sini ♥
    nieyl suka gak tart tapi tak suka masak inti dia..hihihi

    ReplyDelete
  2. Salam..yaya saje mai sini melawat kengkawan blogger.. =D

    wahh mmg nmpk sedap tart tu..tp mcm bnyk tepung nyer tu..
    yaya lg suka klo inti dia tbal/bnyk dri tpung..hehehe

    ReplyDelete
  3. tengok pun dah nampak menyelerakan...

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts